Güncel Doğuş oto kartal 1.2 TSI bakım bedelleri


Hakekm

Yeni Üye
Katılım
2 Eki 2019
Mesajlar
6
Tepkime puanı
4
İsim
Hakan
Geçtiğimiz gün ücretsiz olarak bakılacağı için doğuş oto istanbul/kartal tarafında gidip bir fikirlerini almak istedim bakim maliyeti ne kadar ne kadar öderim meraktan hepsi :) Gidecek arkadaşlarında fikri olsun diye paylaşmak istedim 7 yılı aştığından zibizu indirimli fiyatları. Yağı fiyatı tabi ki hep uçuk :)

Aracımın bilgileri = 2013 model Golf 7 1.2 TSI BMT 105 ps Midline Plus KM= 86 bindedir.

Disk ve fren balatalarının fiyatını bilerek eklettim ses gelmeye başlamıştı son zamanlarda ama balatamın 7-8bin daha gideceğini söylediler. Disk ve fren ekstra alt tarafta da arka lastiklerim eskidiği için yine fiyat alayım dedim kendilerinden conti 195/65 r15 95h xl ecs modeli için fiyatıda yazıyor not olarak.

Bu arada tabiki yaptırmadım ama araç benden önceki sahibi 2018 yılına kadar doğuşta yaptırmış yine doğuşa yağımla gidip yaptırasım geliyor.

Bujileri sene bakımından fren hidroliğide yine sene bakımından değişmesi gerektiği söylendi. Tabi burada fikirlerinizi almak önemli benim için yarın uğrayacağım oraya. Özellikle daha önce motul marka partiküllü yağ kullanan birisiydim yine devam edeyim önerileriniz nedir bilmek isterim.

Herkese iyi forumlar kazasız belasız sürüşleriniz olsun Golf daşlarım :)

WhatsApp Image 2021-07-10 at 14.40.49.jpeg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Hakekm çok teşekkürler hocam bilgi için, gerçekten merak ediyorum, yağı alıp gitsek, işte bu yağı kullan ve listenden düş desek, böyle bir opsiyon veya daha önce deneyen var mi acaba 😀

 
@Iceman onu sordum aslında bende yağını alıp gidiyorsun faturasını fişi getirin mutlaka dediler. Ama tabi klasik bir cümle yağ ile ilgili bir sorun yaşarsanız bizlik değil demek oluyor. Ama aracın geçmişine bakıldığında yağı dışardan temin edildiğine dair bir iz oluyor bence bir sorun olmaz ki ben 789 tl bir yağ a para vermeme taraftarıyım :)

 

Geri
Üst Alt