Golf 8 Life Paket Renk Seçimi


MartinEden

Yeni Üye
Katılım
24 Haz 2021
Mesajlar
12
Tepkime puanı
14
Konum
istanbul
İsim
mehmet
Herkese merhabalar. Babam kendisine golf 8 life paket almaya karar verdi. Kendisi İstanbul'da, fakat tanıdık olduğu için Bursa Doğuş Oto'dan aracı alacak. Renk seçimi olarak kendisine ''Aytaşı Grisi'' ni verebileceklerini söylemişler. Üstelik söylediklerine göre ellerinde sadece bu renk kalmış. Fakat internet sitesinden baktığım zaman farklı renk seçenekleri life paket mevcut olarak gözüküyor. Sizce Aytaşı Grisi fazla tutmayan bir renk olduğu için mi o rengi vermeye çalışıyorlar aklım takıldı.

x5_9175841054zf.jpg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@MartinEden isterseniz rengini değiştirirsiniz o zaman 2 3 ay beklerseniz tarzı bişey derler size tahmin ediyorum

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Limon sarısından sonra en beğendiğim renk bu. Bence tutulmama gibi bir durum olmaz. Siz beğeniyorsanız gerisi önemli değil.

 
Ben beğendim aslında bu rengi bir leon fr da gördüm çok hoştu. Fiyat kaça geliyor 335 e bulmuştum ben de istanbulda..

 
Zevkler ve renkler tartışılamazin devreye girdiği başlık :)  bu rengin çok seveni var, ben beğenmiyorum arac alacak olsam bu renk almazdım.
Eklediğiniz fotoğraftaki arac astarı atılmış boyayı bekliyor gibi geldi mesela bana 😀

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşların dediği gibi zevk renk meselesi ama ben olsam o kadar para verip  sırf ellerinde bu renk var diye bu rengi almam.Golfe yakışmamış bence.

 
aman aman makyajlı tiguanda da var bundan en tutulmayan renk, opaklardan bile ucuza veriyor bayiiler.gerçi metalık sayılmaz zaten garip bir boyası var. çok avantajlı fiyat v.s. değilse almayın derim. tabi burada asıl tercih aracı kullanacak kişinin zevki.

Bursa'yı bilmiyorum ama diğer renkler bolca mevcut gözüküyor;

https://www.dogusoto.com.tr/volkswagen-yeni-golf-10-etsi-110-ps-life-dsg-4b3e8

https://www.dogusoto.com.tr/volkswagen-yeni-golf-10-etsi-110-ps-life-dsg-d1ad3

https://www.dogusoto.com.tr/volkswagen-yeni-golf-10-etsi-110-ps-life-dsg-e681e

https://www.dogusoto.com.tr/volkswagen-yeni-golf-10-etsi-110-ps-life-dsg-45d04

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim hoşuma gidiyor bu renk tek bilmediğim konu ufak tefek rötüş ya da lokal boya da renk tutar mı kolay renk mi opak mı metalik mi onu anlamadım. Galiba metalik değil ucuz olduğuna göre. 

 
Ben bu rengi çok beğeniyorum.. Audi’lerdeki nardo gri gibi çok sportif bir renk .. eğer varsa kaçırmayın derim. Ben alırken olsaydı kesinlikle bunu alırdım.. güzel bir jant ve cam filmi kombinasyonu ile harika bir görüntü oluşturacaktır..

EA702675-04E3-4BC9-8552-0CF0C8799901.jpeg

 
Ben de aytaşı için çok yer aradım ama yoktu maalesef.. Sarı vardı ama hiç beğenmediğim için Beyaz tercih ettim. Aytaşı çok hoş bence gidip canlı görmenizi tavsiye ederim.

 
Porsche 'deki nardo gri ile bu rengin uzaktan yakından alakası yok., her zaman taklitçilikten sakınmaya özen göstermişimdir., Carrera 'da ne renk olsa güzel durur., sonuçta o bir Porsche 'dir.

 

Bu arada iki doz aşım olmasına rağmen temaslıyım ve 14 gün ev karantinasındayım.. 14 gündür evden çıkaöıyorum ve arabamı kullanamıyorum :(

 

Geri
Üst Alt