Çift j tecrübem


erdemo9066

Yeni Üye
Katılım
9 Haz 2020
Mesajlar
22
Tepkime puanı
17
İsim
Erdem özer
Herkese selamlar 7.5 aracıma çift j montajını yaptırdım forumda bikaç kere aklıma takılanları danıştım görenler yardımcı oldu saolsun bu konuda yeteri kadar bilgi birikimi forumda var ama yinede tecrübelermi paylaşmak istedim kısalara stark 360 led sislerede stark supervision taktım halojenden geçen biri olarak çok memnun kaldım annemin aracı c5 aircross orjinal xenon farları var çift mercekli. İkisini yan yana koyup kıyasladım 360 ledli replika kesinlikle daha geniş bi alanı aydınlatıyor orjinal xenonun bile daha çok kör noktası var aydınlatma performansı olarak tabiki annemin aracı daha iyi daha şiddetli ve parlak onun da sebebi sonuçta replika far daha kalitesiz bir mercek kullanılıyor ama aşırı bi fark yokbence . Kısa + sis açınca şiddet aynı oluyor orjinal xenon ile. Selektör olarak ledli çift j daha iyi ama karşınızı görmek için uzun açarsanız orjinal xenonlu araç çok daha iyi gösteriyor karşıyı. Orjinal xenon ve led çift j karşılaştırmasını görmek isteyen olursa videosunu çekip atabilirim. Ben memnun kaldım xenon kullanmayı düşünüyordum ama kesinlikle uğraşmaya değmez. Tecrübelerim bu şekilde dediğim gibi bilgi birikimi artsın diye paylaşmak istedim. Farın montajını yapan usta da bu kadar dandik yan sanayi maldan böyle aydınlatma beklemiyordum dedi

 
@erdemo9066 hayırlı olsun güle güle kullanın. ben de oldukça memnunum çift j den. led360 ile birlikte yeterli bir aydınlatma sağlıyor. ayrıca selektörü bile yeter halojenle kimse sallamıyordu.

 
Özellikle sıfır ışıklı karanlık yollarda mükemmel keyifli oluyor aracı kullanması.

 
Aydınlatmalı yollarda yada tünellerde yanmıyor hissi verse de karanlık yollarda gayet iş görüyor. Ben de arkadaşımın yeni aldığı orjinal led aydınlatmalı  corsa ile karşılaştırdım  sehir içi trafiğinde ve bir fark göremedim. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt