Polo 2021 DSG 1.0Tsi


Ahmettr

Yeni Üye
Katılım
18 Haz 2021
Mesajlar
17
Tepkime puanı
11
Konum
Türkiye
İsim
Ahmet
Aracımı stop edip tekrar çalıştırdım sonra klimayı açtım ve araba aniden stop etti . Bir kez daha denedim ve tekrar oldu 3 . Denememde olmadı bir sorunmu var acaba araç 3000km de.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Ahmettr Aramıza Hoşgeldiniz. Kendinizi bize tanıtırsanız daha iyi yardımcı olacağız...

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Ahmettr aramıza hoş geldin 🤗 

aracın 2021 model hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız sürmeyi nasip eylesin. 
 

Forumda  bu sorun için bin bir çeşit sebep sunulabilir. 
 

aracının garantisi var. Kafanın çorba olmasındansa dediğin gibi direkt servis randevunu al. Sorunu güzelce belirt. Kafan rahat etsin.  (y)

 
Hoşbulduk 🖐️

 amin inşallah Allah herkese nasip etsin sıfır araç ayrı ancak böyle bir durum yaşatmasın . İnşallah küçük bir sorundur 👍

 
@Ahmettr Estağfurullah. Tanışma bölümünde kendini tanıtırsan daha güzel olur. Antalya'da birçok üyemiz var konuyu gören arkadaşlar yardımcı olacaktır. Zaten aracın 0'dan farksız Allah kaza bela vermesin. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Yetkili servisden randevu alıp aracını hiç kafanı yormadan baktırabilirsin 🤗👌

 
Bugün sabah çalıştırdım sıkıntı olmadı . Sadece klima fanini 1/2 durumunda açınca motor devri 700 kere kadar düştü geri toparladı . Bu olay sadece aracı çalıştırıp akabinde klimayı açınca oluyor . 

 
Düzeltme: Aracımı servisten aldıktan 1 gün sonra tekrar aynı sorunu verdi ve serviste klima kompresörü değiştirildiği söylendi . Bugün tekrar aynı sorunu verdi .Nasıl bir yol izlemeliyim ne tavsiye edersiniz.

 

Golf 8 1.0 araçlarda youtube da  aracın yazılımı ile ilgili sorun yaşayan arkadaşların videoları var. Sizin aracınız da 2021 model olduğun benzer bir durum olabilir.

 

Geri
Üst Alt