Ön koltuk döşemesi yırtılmış, ne yapmalıyım? 😞


ali_burkay

Üye
Katılım
21 Eki 2018
Mesajlar
373
Tepkime puanı
402
Konum
Antalya
İsim
Ali
Arkadaşlar merhaba, geçen hafta aracımı Detailing yapan bir ustaya götürdüm, bir kaç yerden de tavsiye aldım ancak bir talihsizlik başıma geldi, detay yaparken koltuk temizleme esnasında olduğunu düşündüğüm (dönerli fırçalarla temizliyordu) ön sürücü koltuğu sağ bel yan desteğinin olduğu yer, kol dayamaya bakan kısmı fırça sürtmesi sonucu yanık oluşmuş ve sökülmüş. Muhtemelen alan dar olduğu için fırça zor girip tahribata yol açtı. Yani 2 hafta önce koltukları kendim nemli bezle temizlerken yoktu, ancak bugün tekrar aynı işi yapmaya kalktığımda bu üzücü durumla karşılaştım ve geçen hafta detailing ustasının yaptığı (gözümle gördüm) işlemler aklıma geldi. Evet bu üzücü durumun tamiri nasıl olur neler yapılabilir, fikirlerinize ihtiyacım var. 

2CFBA897-D8F6-45AD-99FB-E09E111231C3.jpeg

A545C8A0-0939-4010-AB5F-8337FFED8201.jpeg

29EE2178-C1BC-4D8D-ABFA-65306EDBC835.jpeg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@ali_burkay Geçmiş olsun hocam. Yanık olan yere yapılan lokal tamir bence orijinal gözükmez. Ben olsam o bölgedeki kumaşı komple değiştirirdim. 

Golf 7'lerin kumaş döşemesini bulmak zor, Midline Plus'larınki neredeyse hiç bulunmuyor. Comfortline döşemelerde ise bej döşemelerin kumaşını bulmak, araştırdığım kadarıyla zor, ama koyu renk döşemelerin işaretlediğiniz kısmındaki kumaş piyasada nadiren de olsa bulunuyor. Tanıdıklarınız var ise araştırın eğer bulamazsanız ben sizi birisine yönlendirebilirim. Tanıdığım birisi değil, ben de araştırırken bulmuştum. 

Evet bu üzücü durumun tamiri nasıl olur neler yapılabilir, fikirlerinize ihtiyacım var. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçmiş olsun.

forumda aratırsanız oto koltuk döşeme diye ben dahil birkaç arkadaşın daha önce önerilerini bulabilirsiniz.

 
Geçmiş olsun hocam  İşini bilmeyen kadap, ne bıçak kor ne masat. 3 kuruşluk iş yapıp da, daha fazlasını zarar veriyorlar. Son 2 lastik değişiminde de jantlarımı çizdiler sözde lastik ustaları. Arabayı ilk aldığımda cam filmi cektirdim ustacık koltukta maket bıçağı jileti unutmuştu, Allah'tan birine girmeden görmüştüm. En iyisi arabaya kimseyi dokundurmamak yoksa hem para verip hem sinir hastası olacağız.

 

Geri
Üst Alt