Ankara'dan plastik aksam boya ustası konusunda tavsiye?


caglar_61

Katılımcı Üye
 
Katılım
26 Mar 2017
Mesajlar
1,303
Tepkime puanı
503
Konum
Ankara/Trabzon
İsim
Caglar
Dostlar öncelikle merhaba umarım konuyu doğru yere açtım yanlışsa şayet adminlerimden özür diliyorum. Yakın bir arkadaşım passat aracının ön ve arka tamponlarındaki çiziklerden ötürü düzgün bir şekilde boyatmak istiyor ancak servise gidip çok para dökmekte istemiyor benden tavsiye istedi fakat bende pek deneyim sahibi değilim. Autokingte mini onarımdan dilimin yanmasının haricinde bir yere gitmedim. Başka bir arkadaşımın tavsiyesi Tatlıçeşme Otomotiv oldu. Google'da  olumlu birkaç yorumun dışında bir şey bulamadım. Burası hakkında fikir sahibi olan var mı ya da başka önerebileceğiniz işini düzgün yapan bir yer var mıdır? Bu konularda önerilerinize açığım.  

 
@caglar_61 Hocam selamlar 

Ankaradaki usta  şuan aklıma gelmiyor ama tavsiyem kesinlikle fırın boya yaptırın mazallah ucuz mâlın yahnisi yenmez derler o yüzden araştırmanız iyi olmalı.

Ustayı bulunca yazacağım buraya.

 
@caglar_61 Selamlar,

yolunuz Antalya ya duserse soft oto kaplama var Antalya tatili yapanlardansaniz, bulamazsaniz aklinizda bulunsun. Restore islemi yapar kendileri.. Arkadasimin 2005 range ilk gun konumunda butun plastikler, tuslar vs..

 
@Franquaz hocam soft kaplamanın merkezi Ankara'da zaten. Çok güzel iş yapıyorlar ama genelde iç plastik aksam yenileme yapıyorlar diye biliyorum.

@caglar_61 İvedik'te  dgarage diye bir yer var arkadaşım octaviasının tamponunu orada düzelttirdi ve boyattı. Birlikte teslim aldık. Gayet iyi işçiliği vardı. Fiyat olarak da uygun bir yer arıyorsanız düşünebilirsiniz. Aracınız da beyaz olduğu için renk tutturma sorunu fazla yaşamazsınız sanırım

 Not: Ama kefil değilim baştan söyleyeyim:) Daha önce camcı tavsiye ettim buradan bir arkadaşa, sorun yaşadı. Ben ise çok memnun kalmıştım. Gidip konuşup aklınıza yatarsa yaptırın.

 
@tgun89 Selamlar

E ne güzel o alde.. Doğru adres olur o zaman. Bi sorgulatın konumuz plastik aksam, Antalya da konu iş yapılmıştı. Bi alo demekten ne çıkar.. İşleri belli..

 
Arkadaşlar fikirleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bugün arkadaşın aracına inip bakayım dedim neymiş bu çizikler diye o kadar önemsiz şeylermişki inanamadım. Rötuşla kapanabilecek şeyler. şimdilik vazgeçirdim.iyi bir detailingciye gidip halledecek 

 

Geri
Üst Alt