Golf 8 Life Aracımın Teslimatı


007

Üye
Katılım
8 May 2021
Mesajlar
114
Tepkime puanı
205
İsim
KAAN
Arkadaşlar merhaba, aracımı teslim alalı yaklaşık iki hafta oldu. 1.0 mild hybrid tecrübelerimi sizlerle yakında paylaşacağım. Bu aracımdan önce 8 sene golf 7 1.4 act 140hp 2013 model highline kullandım. 0km almıştım ve 125binde satıp golf 8'e geçtim.. Aracımı teslim anını sizlerle paylaşmak istiyorum. Alacaklara şimdiden hayırlı olsun.



 
Hayırlı olsun.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
  • Beğen
Tepkiler: 007
Aracınız hayırlı olsun güzel günlerde güle güle kullanın.

Videoyu izlemişken kanalınıza göz atmak istedim eski aracınızla olan videolar da ilgimi çekti, özellikle highway videosunda act golfün hakkı verilmiş :sofor:

İçeriklerin devamını bekleriz.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: 007
@007 hayırlı olsun kazasız sürüşleriniz olsun.

tabi kapanmadan sonra.

 
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız inşallah. Bir şey merak ettim, bagaja koyulan gri büyük VW logolu çanta da ne var? Aynı araçtan aldık ancak sadece küçük kırmızı çanta verildi o yüzden merak ettim.

 
  • Beğen
Tepkiler: 007
hayırlı olsun youtube de izlemiştim. Satış danışmanın yangın söndürücü ile ilgili açıklaması tam bir işgüzarlıktı.(gelmiyor ama aslında zorunlu değil almanız ...)

Diğer personelin ön plakayı taktığını gördüm fakat siz bagaj kısmına geçince arka plaka takılmış değildi. Kafama takıldı :)))) tekrardan hayırlı olsun.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: 007
@guvenc ben aracı aldıktan sonra bunu baya arastirdim.  özellikle Doğuş yapıyor, internette bakıyorum baska bayilerde ww logolu gri canta ve mini ilk yardim kırmızı çanta var, ben alirken sadece kirmizi mini olanı verdi st onuda zar zor verdi yani, yok artık boş geliyormuş vs vs çalacak yer kalmadi ona gelmis yakinda bunlar bagaj kapagindaki reflektoru istepneyi filan da alırlar. 

 
@canerD  Merhaba, teşekkür ederim. O çantanın içinde sanırım trafik seti var ama indiğimde detaylı olarak bakıp dönüş yapacağım.

 
Ender elektroniğe yavaş yavaş ekipmanlar gelmeye başlamış. Katlanır ayna ve kör nokta asistanı taktırmayı düşünüyorum. Bir de gizli özellikler tabi açılacak ☺️ İkisi 10 bin gibi bir fiyat tutuyor. İngiltere'deki forumlara baktığımda Türkiye'de bu işler neredeyse yarı yarıya daha ucuz. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@guvenc evet orada biraz geç taktı tam çıkmaya yakın. Sanırım plakalık eksikti arka taraf için  :)

 
@yer_ucagi_34 evet 8 sene önce daha gençtim tabi, artık o tarz sürüşlerden uzak duruyorum, bir de 1.0 eTSi ile zor   :)  

 

Ben olsam teslim almazdım 

Muyneden geçmez yangın söndürme tüpü olmadan...

Bilmem kaç birim paraya sat cingenlik yap onu bunu çal 50 tl lik şey...

Koyun kardeşim öyle verin hayatı birşey yangın söndürme tüpü...

Bi video ile şikayet etmek lazım aslında o kendini çok akıllı zanneden gereksiz adama...

Tahammül edemiyorum artık bu sekilde davranışa yangın söndürme tüpünü müşteriye vermeyince ilk yardım setini vermeyince o doğuş sana madalyamı takiyor...

Size hayırlı olsun hocam bu skeikde satış yapanları da Allaha havale ediyorum aracın fabrikasyon problemi varsa ve yangın söndürme tüpün ihtiyaç duyarsanız nasıl hesabını verecek o cok bilmiş...

 

Geri
Üst Alt