Aracıma Stage 1 Yazılım Yaptırmak İstiyorum


turhanbursa

Yeni Üye
Katılım
10 Mar 2021
Mesajlar
21
Tepkime puanı
6
İsim
turhan
Herkese merhabalar ben  1.6 tdı comfortline golf7 e sahibim aracıma stage 1 yazılım attırmak istiyorum.Yani 105 beygiri 140 beygir civarlarına çıkartıcam.Daha önceden bu deneyimi yaşayan arkadaşlar var mı ? Bir sorun ile karşılaştılar mı ? Gerçekten hissedilir derecede bir fark oluyor mu ?

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
50 bin km dir paşaoğlunun yazılımı var aracımda , daha bir sorun yaşamadım.

 
@turhanbursa Racewerks yazılım tavsiye ederim... Sıkıntısız olarak kullanırsınızz :)  

 
@farukal Hocam bursada yaşıyorum şehir dışında yaptırmayı düşünmüyorum

 
@turhanbursa Ben olsam 1449 turbo takar dpf ve egr iptali olmadan usul usul binerdim. Stage 1 pek tat vermez siz bakmayın 140 hp dediklerine. Piyasada sözde Stage 1 ile 175 hp yapanlar var. 
Bir ara bu işe heves ettim ama aracımı genellikle şehir içi kullanıyorum, alt devirlerde güç kaybım olursa pirince giderken bulgurdan olur muyum diye düşünüyorum. 

Çok uzun yol yapan birisi değilim, çıktığımda da peşimden radar cezaları geliyor. Bir de DSG'nin max. tork dayanımı ve aracın garanti dışı kalma ihtimali konuları gözümü korkuttu ve hevesimi kaçırdı açıkçası.

Yine de @mehmetmerthocamın videosunu merakla bekliyorum. :)

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben 2cr maslakta yaptırdım 1 yıl 20 bin km yazılımlı kullandım sonra kavrama kacırmaya başladı kavrama değişimi yapınca yazılımı sildirdim korktum işin açıkcası 

 
Birde şunu söyliyim yazılımlı halde garantiden kavrama değiştirdim Avek otoda

 
Ben Konyada 2018 yılında 400 tl ye yaptırdım ve şu ana kadar 45 bin km sürdüm ve bi sıkıntı yaşamadım. Yazılımsız ve yazılımlı aracı kıyaslamak gerekirse resmen eşekten inip ata binmiş gibi oldum. Araç özellikle ilk kalkışta ve sollamalarda çok seri oldu. Yapan eleman 105hp yi yaklaşık 140hp civarına çıkardığını söylemişti. Yakıt konusunda ise bende çok bi değişiklik olmadı hatta çok az bi miktar daha az yakıyor kadrandaki göstergeye göre. 

 

Bende yazılım atmayı düşünüyordum kalkışta vs yetersiz bukduğum için yanlız aracım sürekli arza çıkardığı için korktum açıkcası birazda şanssızlıkta var tabi bende o yüzden yaptırmadım ama yapıpta pişman olan ben çevremde görmedim sadace stage 1 ile stok arabaya 2 3 direk fark atıyor diyebilirim 

 

Geri
Üst Alt