Golf 7 piano black ekran çerçevesindeki kılcal çizik ve boya atması sorunsalı


OKAN7716

Üye
Katılım
22 Tem 2016
Mesajlar
202
Tepkime puanı
139
Konum
Ankara
Araç
Seat Leon FR Plus 1.4 EcoTSI 150 hp DSG F1
İyi geceler. Fotoda göründüğü üzere ses açma kapama tuşunda kılcal çizikler ve vernik atması mevcut arkadaşlar. Soft kaplama ile görüştüm fakat montajı bana ait olacak şekilde 250 lira gibi bir fiyat verdi. Buraya nasıl bir çözüm bulabilirim vernik yanmış durumda. Benden önceki sahibi ufak işlemlerde bulunmuş fakat pek başaramamış. Çok göze batmıyor ama flashlı fotoda belirgin bir fark var çözüm yolu bulamazsam çıkma olarak takmayı düşünüyorum. Sayfada 2.el temiz olarak satan olursa alabilirim. parça numarası 5G1819743 comfortline ve highline paket (5,5.8, 6.5 inç ekran boyutlarında ait olan çerçeve)  

WhatsApp Image 2021-04-16 at 02.05.10.jpeg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunun için tek ürün söyliyim başka ürün bakmanıza gerek yok. 

Ürün : https://www.hepsiburada.com/plastx-far-ve-saydam-plastik-temizleyici-ve-cila-pm-othrzg-12310

Eğer almayı düşünürseniz topluca alıp bölebiliriz ürünü 3-4 kişi çünkü 20mg yetiyor tüm piano black yerlere.(kapı çıtaları dahil.)
hocam bu ürün ile baya karşılaştım fakat bendeki başlıca sorun nohut tanesinden büyük şekilde vernik kısmi olarak yanmış ve yüzeyi aşınmış görünüyor. (Kanaatim çözüm için sıfırdan zımpara, astar boya ve vernik işlemi uygulanmalı yahut temiz çiziksiz bir çerçeve takılması şart gibi gözüküyor.) Bahsetmiş olduğunuz ürün bana kalırsa kılcal ve çok ince çizikleri için içerisinde barındırmış olduğu silikon ile dolgu ve kapama işlemi yapabilir. 

 
Elimde bir tane var düşünürseniz. Comfortlineden sökmüştüm aynı mı bilmiyorum baktığımda aynı gibi duruyor.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@ZaGani satılacak olan bir şey genelde gizli tutuluyor sitede o yüzden mesajla yazdım art niyet aramaya gerek yok sonuçta parçanın üç aşağı beş yukarı fiyatı belli...

 
İhtiyacım var elbet zaten en başta belirttim boyama/kaplama tadilat konusuna pek sıcak bakmıyorum illa ki hata veya ton farkı olacaktır.  Önceliğim parçanın kendisinin temini  @driver_can sonuçta ürün sizin illa ki bir bedeli olacaktır sonrasında ben de ona göre sizinle irtibata geçebileyim.

 
@tuncer_2632 Vw doğuş otoda çalışan arkadaşıma da konuyu açtığım gece belirtmiştim bu haftaiçi arkadaşında olduğunu ve bulabilirlerse parçayı bana göndereceğini söyledi duruma göre sizinle iletişime geçeceğim. İlginiz için ayrıca teşekkür ediyorum hocam.

 


Geri
Üst Alt