cakirme 63 Oluşturuldu: 7 Nisan Paylaş Oluşturuldu: 7 Nisan (düzenlendi) ARAÇ BİLGİLERİ Genel bilgiler: İlk sahibiyiz doğuş esenyurttan aldık tüm bakımları yetkili serviste yapılmıştır.Uzun yolda babam tarafından özenle kullanılmıştır.Değişmesi gereken parçaları değiştirdik.Şuanda masrafsızdır. Sarı site linkini ekliyorum inceleyebilirsiniz. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-servis-bakimli-hatasiz-passat-1.6-tdi-dsg-917944066/detay/ Boya ve değişen: Yalnızca ön tamponda boya bu nedenle 1 adet Beldelsiz tramer kaydı bulunmaktadır. Fiyat: 290.000 Konum: İstanbul/Beylikdüzü FOTOĞRAFLAR: 9 Nisan tarihinde cakirme tarafından düzenlendi Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Musaaksoy 882 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan Araç temiz ve bakımlı duruyor fakat trendline ve cam tavansız bir passat için ben fiyatın yüksek olduğunu düşünüyorum, hayırlı satışlar dilerim Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
cakirme 63 Gönderildi: 7 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 7 Nisan (düzenlendi) @Musaaksoy Trendlinenin piyasası ortada benim aracımda temizlilik olarak bir çok araçtan iyi olmasına rağmen fiyatının normal olduğunu düşünüyorum isterseniz piyasasınada bakabilirsiniz. 7 Nisan tarihinde cakirme tarafından düzenlendi Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
DuzboruDownpipe 1042 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan Hocam yanlış anlamayın ama aynı paraya aynı km lerde tdi dsg comfortline passatı bi tanıdığım satamadı, hayırlı satışlar inşallah istediğiniz fiyata satarsınız. cakirme, Can1889, KAPTAN ve 1 diğer bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
cakirme 63 Gönderildi: 8 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 8 Nisan 15 saat önce, DuzboruDownpipe yazdı: Hocam yanlış anlamayın ama aynı paraya aynı km lerde tdi dsg comfortline passatı bi tanıdığım satamadı, hayırlı satışlar inşallah istediğiniz fiyata satarsınız. olabilir hocam piyasa çok saçma bi durumdu şuan.İnşallah teşekkür ederim. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Nizamettin Kepoğlu 109 Gönderildi: 8 Nisan Paylaş Gönderildi: 8 Nisan Hocam cok asiri pahali yazmışsınız, 2019 yeni kasa business paketler 340 a bulunuyorken bu km de eski kasa arac ve giris paket. Abarti olmus biraz. Sari siteye bakabilirsiniz dedigim bir suru arac var. SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
cakirme 63 Gönderildi: 8 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 8 Nisan @Nizamettin Kepoğlu Doğrudur ben başka paketlere bakmadım açıkçası sadece kendi paketine bakıp bir fiyat koydum. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Nizamettin Kepoğlu 109 Gönderildi: 8 Nisan Paylaş Gönderildi: 8 Nisan [mention=2211]Nizamettin Kepoğlu[/mention] Doğrudur ben başka paketlere bakmadım açıkçası sadece kendi paketine bakıp bir fiyat koydum. Bende daha dun kuzenim icin bakmistim, tam ustune denk geldi. Kuzenim 2019 model yeni kasa businnes paket 16.000 kmde 340 , 350 civari satmayi planliyorSM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi cakirme bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
cakirme 63 Gönderildi: 8 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 8 Nisan @Nizamettin Kepoğlu hayırlısı olsun umarım istediği fiyata satar Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
oryx 89 Gönderildi: 8 Nisan Paylaş Gönderildi: 8 Nisan Şu verdiğiniz cevaplara bakıyorumda İNŞAALLAH daha hızlı bir şekilde istediğiniz rakama satarsınız Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
cakirme 63 Gönderildi: 9 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 9 Nisan Belli bi rakam var kafamda ondan aşağısına satmam oraya kadar indireceğim zamanla acelesi yok şuanda bayilerde araç olmadığı için.İyi dilekleriniz için teşekkürler... Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
krym 2367 Gönderildi: 9 Nisan Paylaş Gönderildi: 9 Nisan Passatlar son 3 haftada %10 zamlandi, simdi bu fiyata satilmasada yaz gelmeden 300 bine cikar piyasasi cakirme bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
MertHaktan 224 Gönderildi: 9 Nisan Paylaş Gönderildi: 9 Nisan Hocam hayırlı satışlar ne az ne çok asla yorum yapamıyorum yapmamda zaten piyasa inişli çıkışlı herkes bireysel olarak zarar etmeyeceği fiyata koymaya çalışıyor araçlarını ilana hayırlısını diliyorum. cakirme bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
cakirme 63 Gönderildi: 9 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 9 Nisan @krym doğrudur hocam ben sadece bu aracı satıp yeni araç aldığımda aradaki makasın çok olmamasını istiyorum doğal olaraktan @MertHaktan Teşekkür ederim piyasanın durumu ortada dediğiniz gibi. krym bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
ahmet306 739 Gönderildi: 9 Nisan Paylaş Gönderildi: 9 Nisan Pazarlık payı düşünüldüğünde fiyatı fazla değil, en kötü bayramdan sonra çok rahat satılır. cakirme bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Recommended Posts