1.6 TDİ GOLF 7 gaza basıp bırakılınca çıkan ses? (çözüldü)


OKAN7716

Üye
Katılım
22 Tem 2016
Mesajlar
202
Tepkime puanı
139
Konum
Ankara
Araç
Seat Leon FR Plus 1.4 EcoTSI 150 hp DSG F1
İyi akşamlar forum, aracımda ariza mı değil mi tam emin olamadığım bir ses mevcut. Rölantide gazi basıp tam bırakınca zırrr zırrr tonunda ses çıkıyor olması kafamda soru işareti oluşturdu. Tek başıma olduğum için sesin tam nokta atışı nereden geldiğini tespit edemedim ama kanaatimce yüksek basınç pompasının geri beslemesi olduğu yönünde. Sesin normal şiddette mi yoksa fazla mı anlayamadım. Video ekliyorum yorumlariniz için teşekkürler şimdiden. 



 
Moderatör tarafında düzenlendi:
İyi akşamlar forum, aracımda ariza mı değil mi tam emin olamadığım bir ses mevcut. Rölantide gazi basıp tam bırakınca zırrr zırrr tonunda ses çıkıyor olması kafamda soru işareti oluşturdu. Tek başıma olduğum için sesin tam nokta atışı nereden geldiğini tespit edemedim ama kanaatimce yüksek basınç pompasının geri beslemesi olduğu yönünde. Sesin normal şiddette mi yoksa fazla mı anlayamadım. Video ekliyorum yorumlariniz için teşekkürler şimdiden.

hocam sorun nasıl çözüldü .Polomda aynı sorun var 1.4 dizel dsg gazdan ayağımı çekince gırr diye bir ses geliyor
 
hocam yüksek basınç pompasının çalışma sesi o şekildeymiş. passat 1.t tdi b8 araç ile deneme imkanım oldu onda da buna benzer bir ses mevcuttu.
 

Geri
Üst Alt