Araç kaplama


emre333

Üye
Katılım
3 Mar 2021
Mesajlar
33
Tepkime puanı
14
Konum
Mersin İstanbul
İsim
Emre
Arkadaşlar öncelikle herkese s.a yeni yakın araç kaplama ve ppf kaplama yaptıran var mı deneyimlerini fiyatlar ve ürünler hakkında bilgisi olanlar var mı ?

 
Bir tecrübem yok fakat yaptıracaksanız kesinlikle stek markasından şaşmayın. Hem garanti veriyorlar hem de sadece bayileri yapabiliyor, bayilerinde de kasap ustaya denk geleceğinizi zannetmiyorum.

 
Stek kendini ispatlamış bir marka. dynoshield veya dynolite iki versiyonu var. Tabi yetkili bayi/serviste yaptırmak lazım. Malzeme ne kadar kaliteli olsada, işçilik te bir o kadar önemli. Tabi fiyatları tuzlu.

Birde 3m var benim bildiğim,  ama taklitleri çokmuş. 

Ben tiguan motor kaputu ve farlara forumda konusu olan emr garage firmasına myway marka poliüretan ppf yaptırdım. Fiyat uygun oldugundan. 1 yıl oldu şuan için sorun yok.

 
Ben Feynlab’da kaputu kaplattım, artan parçalarla farları da kapladılar, üzerine de su itici bir madde sürdüler, 4-5 ay oldu, hala su iticilik devam, malzeme zaten zivent ppf kaliteli, tavsiye ederim. 

 
Llumar platinium ppf tavsiye ederim 

 
@emre333 Emre kaput kaplama da yapıyorsa pazarlık için gelecek kişiler var diyebilirsin İstanbul'da konum ne olursa olsun marka kalite ve fiyat ağırlıklı hesaplı olursa ben gelirim kaputu kaplatmak için taşlardan kedilerden gına geldi.

 
Zivent , Stek , Llumar zirve markalar kullanılabilir...

 
@vomgti Ben kendi aracıma yaptıracağım  Anadolu yakasındayım en azından markalar ve yapanlar hakkında bilgi sahibi olayım dedim biliyorsunuz İstanbulda kasap ustalar bol 

 
@emre333 Haber verirsen şurada yaptırdım vs. bende yaptırayım. Bende Anadolu yakasındayım.

 
Merhaba 

Az önce bende fiyat sordum stek marka konya bayisinden şuanda kampanya var dedi. Sadece kaput koruma 5 yıl garantili 1600 tl fiyat verdi. Sizce uygun mu? @emre333 İstanbul için fiyatlar nasıl hiç fiyat aldın mı ? 

 
Merhaba 

Az önce bende fiyat sordum stek marka konya bayisinden şuanda kampanya var dedi. Sadece kaput koruma 5 yıl garantili 1600 tl fiyat verdi. Sizce uygun mu? @emre333 İstanbul için fiyatlar nasıl hiç fiyat aldın mı ? 
Yaptırmayı düşünüyorsanız bu işi bayilerde asla yaptırmayın., piyasada herkes folyo kapladığını zanneder., ama öyle değil her işin bir ustası var, folyo kaplama işinde malzeme kalitesi ne kadar önemliyse işçilik ondan daha fazla önemli., işin hakkını veren düzgün bir yer en önemli konu dolayısıyla bunu yapabilecek yerler detailing işiyle uğraşan butik yerlerde yaptırmanızı öneririm., diğer türlü paranızla mağdur olursunuz., belki 200-300 fazla verirsiniz ama başınız ağrımaz.,

5 yıl garantili dediği ürün Stek Dynolite modeli., 5 yıl garanti dedikleri şey aslında malzemenin kullanım ömrü.,

Birde Stek Dynoshield modeli var onun ömrü 10 yıl

 

Zivent öneririm. 3 araç kaplattım (2Adet S400, 1adet A6) gerçekten kaliteli) düşünen varsa fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım istanbul için

 

Geri
Üst Alt