HONEY 7599 Oluşturuldu: 6 Nisan Paylaş Oluşturuldu: 6 Nisan Selam ustadlar 18 ay garantisi kalan sifir kondisyon da pilli ve 220v ile çalışan hoparlörümü satiyorum Katalog degerine gore 8 saat pil ömrü yazar ama inanmayin Ama apartman dairesinde ses gücü ve kalitesi bir cok kisiyi memnun edebilir [mention]CemK [/mention] ustad hariç haha Kutu fatura ve evraklari eksiksiz 1.350 tl kralmali, realunreal, AhmetCakmak ve 8 diğer bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
GodThread 552 Gönderildi: 6 Nisan Paylaş Gönderildi: 6 Nisan Hayırlı satışlar abi HONEY bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
omurkadir 556 Gönderildi: 6 Nisan Paylaş Gönderildi: 6 Nisan çok güzelmiş iyi satışlar abi HONEY ve AliAkg bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
AliAkg 679 Gönderildi: 6 Nisan Paylaş Gönderildi: 6 Nisan Ben 4 olanını dinledim, bayağı iyiydi. Bu ondan iyidir ve 1350₺ uygun fiyat.Hayırlı satışlar hocam HONEY bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
realunreal 198 Gönderildi: 6 Nisan Paylaş Gönderildi: 6 Nisan Hayirli satışlar HONEY bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
metinkar 3049 Gönderildi: 6 Nisan Paylaş Gönderildi: 6 Nisan Hayırlı satışlar @HONEY HONEY bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
İlker34 705 Gönderildi: 6 Nisan Paylaş Gönderildi: 6 Nisan @HONEYAaa çok güzelmişş. Keşke benim olsa 😀😀. Bu arada Ramazan gelmeden organizasyon yapsaydık iyiydi. metinkar ve HONEY bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
HONEY 7599 Gönderildi: 6 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 6 Nisan [mention=11839]HONEY[/mention]Aaa çok güzelmişş. Keşke benim olsa . Bu arada Ramazan gelmeden organizasyon yapsaydık iyiydi. Yapalim dicem de yine sahilde masa kurup bu hafta yagmur var gibiMekanlar kapali Guzel olurdu acili soslu kanat zulalyol bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
metinkar 3049 Gönderildi: 6 Nisan Paylaş Gönderildi: 6 Nisan Aman kaşsın bence 50bin civarı açıklandı ki yaşan x3 derim bugün bizim şirketten dört kişi pozitif HONEY bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
oryx 89 Gönderildi: 6 Nisan Paylaş Gönderildi: 6 Nisan 19 dakika önce, HONEY yazdı: Yapalim dicem de yine sahilde masa kurup bu hafta yagmur var gibi Mekanlar kapali Guzel olurdu acili soslu kanat Tatlılar benden😉 HONEY bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Ender 6324 Gönderildi: 6 Nisan Paylaş Gönderildi: 6 Nisan hayırlı satışlar Hocam HONEY bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Kasabali45 38 Gönderildi: 6 Nisan Paylaş Gönderildi: 6 Nisan @HONEY hocam, satış gelirinin yüzde kaçı forumumuza, baklava olarak geri dönecek acaba...😀😀 hayırlı satışlar. HONEY bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
HONEY 7599 Gönderildi: 6 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 6 Nisan [mention=11839]HONEY[/mention] hocam, satış gelirinin yüzde kaçı forumumuza, baklava olarak geri dönecek acaba... hayırlı satışlar. Hocam oran cok değişiyor bazen %50 bazen %10 Baklava isi kolay her daim Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Culture33 1102 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan @HONEY Hayırlı satışlar hocam. HONEY bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
HONEY 7599 Gönderildi: 12 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 12 Nisan Bugun ilginc birsey olduCok zengin eski siyasetci gecmisi olan bir kadin aldi Kriz onlarida vurdu galiba Forum dışına satildiÇLANGGGG yapabiliriz basligi frknyldrm, AhmetCakmak ve AliAkg bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Kurucu Yönetici AhmetCakmak 6282 Gönderildi: 12 Nisan Kurucu Yönetici Paylaş Gönderildi: 12 Nisan 12 dakika önce, HONEY yazdı: Bugun ilginc birsey oldu Cok zengin eski siyasetci gecmisi olan bir kadin aldi Kriz onlarida vurdu galiba Forum dışına satildi ÇLANGGGG yapabiliriz basligi Devir tasarruf devri abi. HONEY bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
frknyldrm 4303 Gönderildi: 12 Nisan Paylaş Gönderildi: 12 Nisan 28 dakika önce, HONEY yazdı: Bugun ilginc birsey oldu Cok zengin eski siyasetci gecmisi olan bir kadin aldi Kriz onlarida vurdu galiba Forum dışına satildi ÇLANGGGG yapabiliriz basligi Hayırlı olsun abi. Geçmiş zamanda bir "model motosiklet" satmıştım, fiyat uygun olmasına rağmen alıcı 10 lira pazarlık yaptı. Tamam olsun dedim, almaya Goldwing motosiklet ile geldi. Söyleyeceklerim bu kadar. futwrf ve HONEY bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
HONEY 7599 Gönderildi: 12 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 12 Nisan Hayırlı olsun abi. Geçmiş zamanda bir "model motosiklet" satmıştım, fiyat uygun olmasına rağmen alıcı 10 lira pazarlık yaptı. Tamam olsun dedim, almaya Goldwing motosiklet ile geldi. Söyleyeceklerim bu kadar. Sagolasin modummZenginler daha cimri galiba Bende bmw motosiklet botu satmistim 2.el son model cabrio araci ile 60 yasinda avukat bir amca gelmisti Ayni amca 2.el bmw pantolon da almisti benden daha sonra2.el yaaa bot yani Meteizmir ve frknyldrm bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap