Medya Ekranı Görünüm Değiştirme


aryildiz

Yeni Üye
Katılım
2 Nis 2021
Mesajlar
3
Tepkime puanı
1
İsim
Ali Rıza
20210331_144501.jpgTiguan aracımda arabanın gizli özelliklerini katıştırırken hızlı arama ekranı ile menü dizilişini değiştirmişim. 6 kişi vardı hızlı arama ekranında 4'e düştü. Menü ekranı matris şeklindeyken şimdi tek sıralı bir düzen oldu. Hangi ayardan yaptığımı bilmiyorum. Bilen bir arkadaş varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim

20210331_144453.jpg

 
@Netrodo Sık kullanılanları 4 ten 6 ya çıkarmayı biliyormusunuz?

 
Hayır Menüyü Eski Haline Çevirmesi Lazım Yoksa Ekrana Sağmaz 6'ya Çıkarsa Yapılır Ama Ekrana Uyum Sağlamaz
Biraz küçültsek ölçüleri.
Nasıl lsa her şey yapılıyor neredeyse.

 
Menu tusuna 15sn civarinda basinca bir test menusu aciliyor bende, HMI skin change kisminda 3 ayri skin gorunuyor ama 2 tanesi ise yariyor birinde menuye basinca cikan secenekler altli ustlu oluyor birinde lineer sekilde cikiyor. Bir deneyin belki isinize yarar.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Terms hocam bu uniteye gore var yada yok, 6.5 ekran'la 8" ekran ayni cozunurlukte ikisinde de ünite destekliyosa 4 yada 6 olur. 6 olunca radyo da 5'den 6'ya cikar, yazilar biraz küçülur ve cogunda menu iki satir hale gelir.

 

@gembad ekran açıksa ordan da yapiliyo aynen, zaten o menude unite destekliyosa iki skin gelir, desteklemeyenlerde tek geldiğide oluyo. Onlarda da bazen kodlama ile degistirilebiliyo, mesela 846 Kodlu unite.

 

Geri
Üst Alt