Redgti 102 Oluşturuldu: 2 Nisan Paylaş Oluşturuldu: 2 Nisan Selamlar arkadaşlar orjinal koltuklarımızın kılıflarını söküp takmak mümkün müdür ? Mümkünse nasıl olduğunu paylaşabilir misiniz Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Seastar76 1078 Gönderildi: 2 Nisan Paylaş Gönderildi: 2 Nisan @Redgti ahiret sorusu gibi konuları nereden buluyorsunuz ... sanırım kılıf ifadesi az yanlış, kumaş döşeme/kaplama daha doğru. kolay çıkarılıp takılıyor olsa hazırı satılıp herkes yenilerdi Terms ve farukal bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Redgti 102 Gönderildi: 2 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 2 Nisan @Seastar76 hocam daha yeni başladık. Hemen pes etmek olmaz. Kılıf ifadesi doğrudur. Sünger üstüne geçirilen bir paça sadece. Gergin durması için 2 - 3 yerine metal şeritlerle "trick" ler uygulanmış. Benim aradığım daha önce söküp aynı şekil takabilen arkadaşlar ki eminim vardır yapabiliyorsa bizimle paylaşırsa sevinirim Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Frkntna 166 Gönderildi: 2 Nisan Paylaş Gönderildi: 2 Nisan @Redgti illaki vardır koltuk ısıtma retrofitleri için söküyorlar ama ben bilmiyorum Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Seastar76 1078 Gönderildi: 2 Nisan Paylaş Gönderildi: 2 Nisan @Redgtisökmesi kolaysa kalıbını çıkartıp yaptırırdı millet . bulursanız bizede gönderin link veya adresi lütfen bana göre 7deki kumaş 8 den bile hoş ve kaliteli. serkanhector bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Redgti 102 Gönderildi: 2 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 2 Nisan @Frkntna bende öyle düşünüyorum hocam. arkadaş ( abi ) kolay çıkarılıp takılıyor olsa hazırı satılıp herkes yenilerdi diye bi cümle kullanmış. Bu düşüncenin yanlış olduğunu bilmenizi isterim. Çok zor olmadığını düşünüyorum bir koltuk kılıfının çıkarılıp yeniden yerine takılmasının Hocam (abi) 2. Yorumunuzu da gördüm öncelikle üslubunuzun biraz sert olduğunu belirteyim. Ben burada bir soruya cevap(yardım) arıyorum.Bu şekil yaklaşımınız ne kadar doğru sizce ? O zaman sizin düşüncenize göre motoru sökmek de basit kalıbını çıkartıp yaptırıyor mu millet ? guvenc ve erkan163 bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
ZaGani 295 Gönderildi: 2 Nisan Paylaş Gönderildi: 2 Nisan Hocam bi dolu koltuk ısıtma yapan arkadaş var forumda. Koltuk döşemeciler bu işi kolaylıkla yapıyor. Ne derece sağlıklı bilemiyorum. Tecrübe etmedim. Tecrübe eden arkadaşlar yazacaktır. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Redgti 102 Gönderildi: 2 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 2 Nisan @ZaGani forumu koltuk kılıfı - döşemesi diye arattığım zaman görememiştim koltuk ısıtma diye arattığım zaman da herhangi bir konuya rastlamadığım için konuyu açtım hocam. Bildiğiniz önerebileceğiniz döşemeci var mıdır bu işlerle uğraşan ? Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
MertHaktan 224 Gönderildi: 2 Nisan Paylaş Gönderildi: 2 Nisan (düzenlendi) @Seastar76 Hocam gti retrofit koltuk döşemesi dönüşümüne şahit olmuştum gayet işinin ehli olduktan sonra güzel sonuçlar çıkıyor fakat, Bu olay ülkemizde deli para 2 Nisan tarihinde MertHaktan tarafından düzenlendi Yazim yanlisi Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
VendeTTa 30 Gönderildi: 2 Nisan Paylaş Gönderildi: 2 Nisan Yanal desteklerin sol tarafını aynı kumaşla ya çıkma araçtan ya da sıfır aynı mı kumaş bilmiyorum ama yaptıran çok facebook falan gruplarında instagram da yapanlar var oralarda bir arayın isterseniz tabi yaptırmak istediğiniz ile göre. Malum comfortline koltuklar sol yanal destek aşınıyor çok. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Alpyaman 1675 Gönderildi: 2 Nisan Paylaş Gönderildi: 2 Nisan YouTube denen bir ansiklopedi var görsel video olarak bi bakın derim Seastar76 bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Redgti 102 Gönderildi: 2 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 2 Nisan Geri dönüşler için teşekkür ederim. Malesef herhangi bir görsel bir ansiklopedi de yapılışına denk gelmedim. Örnekler var fakat golf 7 için olanına denk gelemedim. Arkadaşlar kendim deneyeceğim görselleri de sizinle paylaşacağım.eğer başarılı olursam ne ala kendim gti a çevirmek için deniycem fakat forumda ki her arkadaşın işine yarayacağını düşünüyorum söküp temizleyip geri takmak gibi modifiye etmek gibi. Bilip görselle bu konuyu destekleyen desteklemeyen herkese teşekkür ederim. Fakat bazı arkadaşların olsaydı herkes yapardı zaten vs gibi yorumları hiç hoş olmadı. Her neyse tekrar teşeklürler erkan163, guvenc ve m.parlak bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
yavuzbattal 194 Gönderildi: 3 Nisan Paylaş Gönderildi: 3 Nisan Yalnız hava yastığı tarafına dikkat edin, yeni yapılan kılıfın aynı özellikli olması şart bence. Üstüne geçirmeli kılıf bile kullanamıyorum bu sebep. Fotoğraflı dönüşlerini bekliyorum... Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
guvenc 286 Gönderildi: 3 Nisan Paylaş Gönderildi: 3 Nisan Ummuduğunuza nail olursunuz diye temenni ediyorum.Başarılı bir girişim olacak gibime geliyor.Sonucu bekliyorum. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Seastar76 1078 Gönderildi: 3 Nisan Paylaş Gönderildi: 3 Nisan @Redgti iki de bir bazı arkadaşlar diyeceğinize direk etiketleyin... hoş olmayan neydi? aslında söyleyim. google veya youtube da arama yapmak yerine buraya konu açmak !!! Alpyaman bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
gn461 52 Gönderildi: 3 Nisan Paylaş Gönderildi: 3 Nisan Merhaba kendi aracıma koltuk ısıtma yaptım, döşemeler de dahil olmak üzere komple toparladım. Neyi merak ediyorsunuz cevaplayabilirim. guvenc bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
doganersin 794 Gönderildi: 3 Nisan Paylaş Gönderildi: 3 Nisan @Redgti illaki sökülür takılıyor koltuk ısıtma retrofiti için yapanlar var lakin niçin sökmek istediğinizi merak ettim Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Redgti 102 Gönderildi: 3 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 3 Nisan geri dönüşler için tekrar teşekkürler. Amacım koltuk kılıflarını söküp döşeme desenlerini değiştirmek dikişleri kırmızıya çevirmek.@gn461 hocam nasıl bir yol izlemeliyim. dikkat edilmesi gereken yerler var mıdır sökerken İnanır mısın youtube da neredeyse bütün dillerde arama yaptırdım fakat golf 7 ile ilgili hiç bir içeriğe rastlamadım Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Redgti 102 Gönderildi: 3 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 3 Nisan 29 dakika önce, Seastar76 yazdı: @Redgti iki de bir bazı arkadaşlar diyeceğinize direk etiketleyin... hoş olmayan neydi? aslında söyleyim. google veya youtube da arama yapmak yerine buraya konu açmak !!! tamam hocam kusura bakmayın özür dilerim. Benim hatam. guvenc bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
futwrf 170 Gönderildi: 3 Nisan Paylaş Gönderildi: 3 Nisan @Redgti Bence koltuklardan önce aracınızda jant yay tamponlar farlar stoplar egzoz gibi retrofitler yapın. Anladığım kadarı ile dönüşüm yapacaksınız. Fabrikasyon koltuklarınıza (şimdilik) dokunmayın. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Redgti 102 Gönderildi: 3 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 3 Nisan 25 dakika önce, futwrf yazdı: @Redgti Bence koltuklardan önce aracınızda jant yay tamponlar farlar stoplar egzoz gibi retrofitler yapın. Anladığım kadarı ile dönüşüm yapacaksınız. Fabrikasyon koltuklarınıza (şimdilik) dokunmayın. Evet hocam dönüşüm yapıcam Farlar ve tamponları sem tuningden alıcam jantlar var zaten 18 lik durban yay konusunda hala araştırmalardayım 3.5 ve 4.5 arasında bu saydıklarım hazır parça sanayide ustaların yapabileceği türden Fakat bazı detaylar var işte ince koltuklar bagaj logosu vs gibi onlar için ince araştırıyorum. Ekstra ne yapabilirim onlara bakıyorum :) Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
futwrf 170 Gönderildi: 3 Nisan Paylaş Gönderildi: 3 Nisan @Redgti Anladım hocam, aracınızın fotoğrafını da paylaşırsanız şuraya şu güzel olur vs gibisinden arkadaşlar fikir olması için yorum yapabilirler. Zor ve yorucu bir iş, güzel fotoğraflar ve haberler bekliyoruz Kolay gelsin Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Redgti 102 Gönderildi: 3 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 3 Nisan (düzenlendi) Her türlü fikire açığım yapılan yenilikleri paylaşıcam hocam aşama aşama 3 Nisan tarihinde Redgti tarafından düzenlendi mufayu, Seastar76 ve futwrf bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 3 Nisan Paylaş Gönderildi: 3 Nisan sekam arkadaslar, konu birazda benle ilgili oldugu icin yazmak istedim, koltuklarin degismesi yapilabiliyor yanliz sökerken tecrübeli bir ustnin yapmasi lazim kiliflar plastik tirnakli ve sökerken zedelenmemesi gerekiyor, bendeki koltuklarda gti kiliflarla degistirilecek highline kiliflarida sonrasinda saticam muhtemelen. zamani geldiginde forumda paylasirim gti kiliflar yurtdisindan getirmeniz lazim ama ucuz degil 800-100 euro bazinda dikkat etmeniz kimizi cizgili gti gri cizgili gtd icindir deride mevcut benimkiler geldi cok sukur HONEY, mufayu ve Redgti bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 3 Nisan Paylaş Gönderildi: 3 Nisan bunlar benimkiler, resimlerdeki deri olaninin su an fiyati 1000euro+ kargo (yaklasik 50-90 euro bazinda) +gümrük 400-600tl bazinda sorulariniz olursa cevaplamaya calisirim saglicakla kalin arkadaslar kendinize ve cevrenizdekilere ve cevreye (dogaya) iyi davranin... :) Seastar76 ve Redgti bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap