Meteizmir 85 Gönderildi: 8 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 8 Nisan ha yasa be metinim, nerden buldun bunlari ben bunlari bilmiyordum sabir diyom ya herseye sabir, acele yok... sag olasin Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
frknyldrm 4303 Gönderildi: 8 Nisan Paylaş Gönderildi: 8 Nisan 7 GTI jantları stock görünüm için doğru bir seçim olabilir ama şart değil tabi, aşağıdaki gibi bir güzellik de olabilir. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 8 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 8 Nisan arkadaslar gti dönüsüm icin bunlarmi ? Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 8 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 8 Nisan yolsa bunlarmi ? sanirim ikinciler degilmi ... Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 8 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 8 Nisan @Meteizmir Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 8 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 8 Nisan @Meteizmir Golf 7 GTI TCR 5G0945308P 5G0945208G birde bunlar benim 2014 higline uyarmi ki 2019 gti den cikma bunlar Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 8 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 8 Nisan @Meteizmir Golf 7 GTI TCR 5G0945308P 5G0945208G birde bunlar benim 2014 higline uyarmi ki 2019 gti den cikma bunlar Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Alii 1363 Gönderildi: 8 Nisan Paylaş Gönderildi: 8 Nisan 2 dakika önce, Meteizmir yazdı: @Meteizmir Golf 7 GTI TCR 5G0945308P 5G0945208G birde bunlar benim 2014 higline uyarmi ki 2019 gti den cikma bunlar Kablolama ve soket değişimi gerekiyor abi. 1e1 uymuyor ama kablolama ile orjinal gibi oluyor. Bence daha şık olur 2019 model olanlar. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
frknyldrm 4303 Gönderildi: 8 Nisan Paylaş Gönderildi: 8 Nisan @Meteizmirabi bence 7 GTI / 7.5 GTI kısmına karar verip o doğrultuda hareket etmelisiniz. 7 GTI stop lambaları 7.5 GTI stop lambaları Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 8 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 8 Nisan @frknyldrm haklisin furkancim bence 7 gti de kalalim derim, degilmi ? Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
frknyldrm 4303 Gönderildi: 8 Nisan Paylaş Gönderildi: 8 Nisan Şimdi, Meteizmir yazdı: @frknyldrm haklisin furkancim bence 7 gti de kalalim derim, degilmi ? Karar sizin abi, 7.5 stopları daha şık ama ön tamponunuz 7 GTI. 7 stopları daha uyumlu olacaktır ama zevk meselesi, 7.5 seviyorsanız onu da takabilirsiniz. Farları nasıl yapacaksınız, karar verdiniz mi? Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 8 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 8 Nisan @frknyldrm bende ondan 7 gti kalalim dedim aynen ön farlar alindi normal U gti far frknyldrm, HONEY, metinkar ve 2 diğer bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
frknyldrm 4303 Gönderildi: 8 Nisan Paylaş Gönderildi: 8 Nisan 2 dakika önce, Meteizmir yazdı: @frknyldrm bende ondan 7 gti kalalim dedim aynen ön farlar alindi normal U gti far Süper abi, hayırlı olsun 7 stopları ile devam bence. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 8 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 8 Nisan sag ol furkancim kendine iyi bak abim frknyldrm bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
forjust1day 2074 Gönderildi: 8 Nisan Paylaş Gönderildi: 8 Nisan 44 dakika önce, Meteizmir yazdı: @frknyldrm bende ondan 7 gti kalalim dedim aynen ön farlar alindi normal U gti far hocam bu farlar U değil basic gti farı Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 8 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 8 Nisan 2 dakika önce, forjust1day yazdı: hocam bu farlar U değil basic gti farı evet ya basic pardon highline uyumlu olani isde frknyldrm bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 11 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 11 Nisan selam arkadslar gti kadranimiz alinmisdir, yolda, hayirlisiyla. metinkar, frknyldrm ve farukal bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
vomgti 18 Gönderildi: Çarşamba 08:26 Paylaş Gönderildi: Çarşamba 08:26 On 11.04.2021 at 7:02 PM, Meteizmir yazdı: selam arkadslar gti kadranimiz alinmisdir, yolda, hayirlisiyla. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: Perşembe 08:20 Yazar Paylaş Gönderildi: Perşembe 08:20 veee sonunda elimdeler super... Alii, mustafacagri ve frknyldrm bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: Perşembe 08:22 Yazar Paylaş Gönderildi: Perşembe 08:22 GTI sevenlere gelsin bu yazilanlar 1979/80 de ilk satisa sunulan seriden günüme kadar kalmis temiz bir boncuk 1,6-Litre-Motor ve 110 PS GOLF GTI serisi, 5 vites frknyldrm ve Alii bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap