Meteizmir 85 Gönderildi: 7 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 7 Nisan @Alii tsk ederim kardesim, yurt icinde fiyatlar 3000 tl den basliyor ben yurt disindan yaklasik yari fiyatina bir arkadas vasitasi ile alacagim orjinal vw olanini " bence öncelikle standart bir GTI'a dönüşmeli." derken neyi kasteddiniz tam olarak Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 7 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 7 Nisan @Meteizmir birde tr deki cikmalarin ne kadar saglam oldugunu bilmemekde beni düsündürüyor hempahali hem emin degilim 2 el oldugu icin Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
tuncer_2632 1180 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan 40 dakika önce, Meteizmir yazdı: mrb arkadaslar, gti dönüsümü icin alacagim arka stoplari bit Golf 7 GTD cikmasini buldum benim 2014 highline a uymasinda bir sorun yasarmiyim gtd den cikma olmasindan ötürü ? yorumlariniz icin simdiden tesekkürler... Şuanki aracınızın stopları halojen mi? Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 7 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 7 Nisan @tuncer_2632 evet standart hologen highline Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
tuncer_2632 1180 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan @Meteizmir bcm ye hat çekilecek orjinal tesisat soketleri de değişecek. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
furkanmk7 545 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan On 03.04.2021 at 5:07 PM, Meteizmir yazdı: GTI dis gönümü icin dönüsümü icin fikirlerinizi bekliyorum... 1 dis boyaya uygulama nasil olurdu acaba ? Arkadaşlar bu tampon ekini türkiyede bulabilir miyiz acaba ? Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Alii 1363 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan 41 dakika önce, tuncer_2632 yazdı: @Meteizmir bcm ye hat çekilecek orjinal tesisat soketleri de değişecek. Soketler değişmeyecek hocam. 7.5 stobu takmıyor mavi soketlere gerek yok. Sadece hat çekilecek. @Meteizmir Öncelikle GTI olan demek istediğim, standart GTI tampon, spoiler arka difizör demek hocam. Bir önceki sayfada göstermiş olduğunuz gerek Oettinger ekler, orjinal olmayan difizör, çift J far gibi standart MK7 GTI'da bulunmayan parçaları ben takmazdım. Öncelikle standart bir GTI haline getirirdim. Stop konusunda ben en son Ebay'e baktığımda 400 USD bandındaydı led stoplar. Hala bu bantta ise TR'de 2500 TL bandında satılmakta. Çıkmacıdan aldığınız ürün çalışmazsa geri götürürsünüz, bakıp alma şansınız var vs. Yurtdışı ürünlerde her zaman bir risk ve iade işleminin (TR'ye getir sonra geri götür, iade işlemi başlat vs. vs.) daha çetrefilli olduğunu düşünüyorum. Ben de bir çok ürünü yurtdışından bavul turizm ile getirdim kendime, şükür sorun çıkmadı ama çıksaydı iş çok karışırdı ki bazı ürünler TR'de daha ucuz şaşırtıcı olarak (bknz. hayalet gösterge) frknyldrm bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 7 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 7 Nisan @Alii cok tesekkür ederim ali yardimlarin icin, ben 150 euroya buldum, ama cikmacidan 2500 bulsam temiz onada hayir demem aslinda ama bakmak lazim dedigin gibi bi kulagimi kabartizim bakalim tekrar cok tesekkürler frknyldrm ve Alii bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 7 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 7 Nisan arkadaslar, gti tamponumuzda bugun geldi temizliklerine basladim sonrada zimparalarina baslicam vakit buldugumda, aster ve boyadan sonra hayirlisiyla yaza takicaz. sis farlarini yikarken icine hafif su kacdi günese koydum kuruyor ama bu farlari acip temizleme sansimiz varmi acaba? birde sisfari cercevesi sag tarafim (piyano black) eksik bilen bulan olursa haber ederseniz cok sevinirim izmirden herkese selamlar Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 7 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 7 Nisan @Meteizmir icndeki ledleri degistirmek istesek nasil degistiricez ? highline da acip ampulu degistirebiliyoruz ya onun gibi degistirilebiliyormu acaba ? you arasayabilirsiniz de diyebilirsiniz tabiiki ama maksadim hem gti dönüsümünü sizlere aktarmak kendimin ve bilmeyen arkadaslarimin bilgi edinebilmelerini saglamak vede sitemizi canli tutmak. eger isterseniz soru sormadan sadece degisimleri de paylasabilirim . cogunluga uyarim no problem... Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Alii 1363 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan Rica ederim hocam, esas yurtdışından bakmanı önerdiğim şeyler aynı bu senin tamponun siyah trimi gibi ufak parçalar. Hem Türkiye'de bulması çok zor, hem de pahalı. Ön tampon trimlerinin kodları: 5G0853665E ve 5G0853666E bunlarla servisten sordurabilirsiniz 380 TL bandında tanesi. Sis farlarının açılması ilke ilgili bilgim yok maalesef. Kuruduktan sonra iz kalmazsa bence ellemeyin. frknyldrm bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 7 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 7 Nisan @Alii yurdisinda 30 euro civarinda var ama 380 servisde varsa servisden alalim o zaman sag ol servise soricam, alisveris sitelerinde 3 M yapiskanli olanlari var ama orjinal alicaz tabiiki part no icin cok tesekkürler ali frknyldrm ve Alii bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 7 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 7 Nisan tampondaki bütün parcalar bugün ayrildi, zimparaya baslicam yakinda, boyaci bir astar ve boyayi attimi ön gti tamponumuz hazirdir. futwrf, frknyldrm ve Alii bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 7 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 7 Nisan @Meteizmir bir zamanlar bununla ugrasmisdik, kirmizidan beyaza ve mümkün oldugunca orjinale cevirmisdik. simdi klasikden modern caga uyum saglamaya calisiyoruz... biraz kafa dagitalim istedim izninizle... inanin erkan163, futwrf, cakirme ve 3 diğer bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
frknyldrm 4302 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan 11 dakika önce, Meteizmir yazdı: @Meteizmir bir zamanlar bununla ugrasmisdik, kirmizidan beyaza ve mümkün oldugunca orjinale cevirmisdik. simdi klasikden modern caga uyum saglamaya calisiyoruz... biraz kafa dagitalim istedim izninizle... inanin Nabzım yükseldi Ethem Abi, muhteşem gerçekten. Böyle zevkli bir amerikandan sonra Golf ile de uğraşıyor olmanız Golfü tekrar sevdirdi bana. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 7 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 7 Nisan @frknyldrm ne mercedes ne mbw 1994 den beri golf binicisiyim mk2GTI , 3GTI , 4GTI ve pasific gecdi elimden su anda Golf 7 highline bir soru tr deki orjinal 7 GTI 5 kapilarin 2 el piyasasi ne kadar acaba bilgin varmi furkan ben hic bir ilanda görmedim de frknyldrm bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 7 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 7 Nisan GOLF suyuna bak benzin koy sür git dag tas dere tepe bana misin demeyen tek binek arac benim icin frene bastinmi durur, gaza bastinmi gider, koltuklari yatir kamyon yap kaldir dügün arabasi yap herseye herkese uyan bir arac frknyldrm ve futwrf bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
frknyldrm 4302 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan 5 dakika önce, Meteizmir yazdı: @frknyldrm ne mercedes ne mbw 1994 den beri golf binicisiyim mk2GTI , 3GTI , 4GTI ve pasific gecdi elimden su anda Golf 7 highline bir soru tr deki orjinal 7 GTI 5 kapilarin 2 el piyasasi ne kadar acaba bilgin varmi furkan ben hic bir ilanda görmedim de 2-3-4 ve hepsi GTI demek, harikasınız abi. Ben de 4 Pacific, 3 Sport, 6 Highline tadına baktım. Yukarıda yazdığınız araçların fotoğrafları varsa paylaşın da gözümüz bayram etsin. GTI iki tane var ilanda şu an, yazılan paralar hakkı mıdır orasını bilmem. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-2014-golf-gti-852532444/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-vw-golf-7-gti-2014-108.000km-914586455/detay 3 dakika önce, Meteizmir yazdı: GOLF suyuna bak benzin koy sür git dag tas dere tepe bana misin demeyen tek binek arac benim icin frene bastinmi durur, gaza bastinmi gider, koltuklari yatir kamyon yap kaldir dügün arabasi yap herseye herkese uyan bir arac Kesinlikle katılıyorum size Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Redgti 102 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan Tampon 7 gti tamponsa orjinal 7 gti dönüşümü yapın. Diğer türlü saçma durur benim görüşümce. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 7 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 7 Nisan Salim ve frknyldrm bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 7 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 7 Nisan @Redgti evet dogru söylüyorsunu tampon orjinal tampon, kadrani bile orjinal gti kadrrani koymak istiyorum kismetse baska sizde siralarsaniz neler yapabilecegimizi , akil akildan üstündür orjinal 2 cikisli difüzörü nerden bulabilirim tr de acaba uygun fiyatli n ii ve gitti gidiyor gibi sitelerde parlak orjinal görünümlü olan var ama bilemiyorum Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 7 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 7 Nisan @Meteizmir bunu düsünmem, sadece orjinal egzos act yle uyumlu egzos sensörleri yüzünden, egzos kesip bicildimi performans kaybi veya diger sorunlar olurmu diye cekiniyorum, ne dersiniz Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Redgti 102 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan @Meteizmir bende şuanda 7.5 gti dönüşüm aşamasındayım yapacaklarımı söliyim belki fikir verir size sizin fikriniz varsa sizde benle paylaşın 7.5 gti orjinal görünümü neyse ona çeviricem ben.Fakat çoğu parçayı orjinal kullanmıyacam bazıları türkiyede yok olanlar da aşırı pahalı. 1. 7.5 gti tampon 2. Çift j far 3.Gti panjur 4.Arma boyama işlemi (kırmızı üstü siyah) 5.Led stop (tereddütlerim var netleştirmedim) 6.Gti difüzör 7.100 lük krom egzoz sağ sol çıkış 8.Koltuklara gti arma basımı 9.kırmızı dikiş koltuklar + vites körüğü 10. Vites topuzu sağ sol kırmızı detay 11. Gti direksiyon 12. Siyah tavan 13.Clupsport jant Bebim alındakiler bunlar fakat kaç yılda tamamlarım bilmiyorum Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Meteizmir 85 Gönderildi: 7 Nisan Yazar Paylaş Gönderildi: 7 Nisan @Redgti BENDE OLANLAR 1. 7.5 gti tampon VAR 2. Çift j far ORJINAL BIRMIZI BI-XENON FAR 3.Gti panjur VAR 4.Arma boyama işlemi (kırmızı üstü siyah) ARMA BOYAMAYI ANLAMADIM 5.Led stop (tereddütlerim var netleştirmedim) LED STOP YAPICAM 6.Gti difüzör KARAR VEREMEDEIM DAHA 7.100 lük krom egzoz sağ sol çıkış KARAR VEREMEDIM 8.Koltuklara gti arma basımı ORJINAL CARO KIRMIZI ALDIM YURT DISINDAN 9.kırmızı dikiş koltuklar + vites körüğü VAR 10. Vites topuzu sağ sol kırmızı detay BENDE DSG VAR TOPUZ KENARI KIRMIZI SERITLI OLACAK 11. Gti direksiyon FURKANDAN ALDIGIMI TAKICAM 12. Siyah tavan TR DEN ALDIM 13.Clupsport jant KARAR VEREMEDIM DAHA SIYAHA DÖNÜSÜM ICIN OLANLARI YURT DISINDA BULABILIRSINIZ Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Redgti 102 Gönderildi: 7 Nisan Paylaş Gönderildi: 7 Nisan Tavan sarkma yapar diye korkuyorum Led stoplarda da ttereddütüm yolda giderken arızalandığında arıza ışığı yakmaması. Arma boyama örnek yüklüyorum Kararsız kaldım demişsin difüzör konusunda aracı gti a dönüştürüyosan bence gti difüzör kullan gidip te r difüzörü takma Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap