Golf 7-7.5 Kablosuz CarPlay?


Skyline

Katılımcı Üye
 
Katılım
24 Eki 2019
Mesajlar
1,616
Tepkime puanı
1,202
Konum
Ankara
İsim
Musa
Arkadaşlar, böyle bir şey gördüm. Satıcıya mesaj attım. Kablosuz CarPlay düşüncesi çok hoşuma gitti. Cihaz değişik mi bilmiyorum fakat, hatırladığım kadarıyla @HONEYhocam bu cihazın kablolu CarPlay olan modelini inceleyip beğenmişti şeklinde hatırlıyorum.

D20EED48-A1B8-490C-A3EE-97ABA88B3B04.png

 
Bizide bilgilendir hocam kablosuz CarPlay icin

Cihaz cillop du valla

Guzel fiyat kablosuz olarak ise

 
Makyajlı passatın cihazı olabilir diyeceğim ama 3bine verirler mi imkansız :)  detayını sormak lazım

 
Kablosuz kullanım için bunu arkadaşım kullanıyor memnun...
 

TRY 219.47  59% İndirim | Loadkey ve Carlinkit kablolu Carplay Android oto Dongle Android sistemi için ekran akıllı bağlantı desteği ayna bağlantı IOS 14 haritası müzik
https://a.aliexpress.com/_vDyKQF

 
@Mugzy Makyajlı Passat'da Discovery Pro MIB 3.0 cihaz var.

Bu onunla ayni görünüşte ama çakması.

Orjinal cihaz 15'e yakındır tahminimce.

 
@HONEY hocam, satıcıya mesaj attım, cevap bekliyorum. Cevap aldığımda bilgilendiririm. Çok güzel duruyor, siz bunu kullandığınızda arayüzünü beğenmemiştiniz diye hatırlıyorum fakat, cihaz aynı ise

 
@metinkar hocam, bir süre bu cihazları ben de araştırmıştım ama memnun değillerdi sanırım kullanıcılar. Sizin test etme şansınız oldu mu?

 
Mib 3 te dahi kablosuz CarPlay sorun çıkartıyor . 

 
@mbonat henüz hazır değil diyorsunuz yani. Kopma falan mı oluyor?

 
@Musaaksoyhocam ben de bu aralar arayış içinde cevaplarınızı bekliyorum. RCD 330 bakınıyorum 840 C li ünitelere çok para istiyorlar malesef es geçtim onu .

 
@Musaaksoy 

@mbonat henüz hazır değil diyorsunuz yani. Kopma falan mı oluyor?
Mib 3 kullanıyorum ben özellikle Spotify kullanırken müzikte ara ara kesilmeler oluyor .  Yetkili serviste bu sorun yüzünden ünite değişti ama çözülmedi . CarPlay kısmından değilde media kısmından dinlediğimde bir sorunla karşılaşmıyorum .  Telefonumdan kaynaklıdır diye 11 pro ile denedik onda da aynı sorunla karşılaştık . Yazılımdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü daha önceki golf 7.5 aracımda 840 media kullanırken Bluetooth üzerinden Spotify ile müzik dinlediğimde aynı sorunla karşılaşıyordum . Servise götürdümde yazılım güncellemesi ile sorunu çözmüşlerdi .  Fakat şuan mib 3 te kablosuz carplayde kopma sorunu devam ediyor .

 
@mbonat aynı sorun benim aracımda da var özellikle son 6 aydır var daha önce aynı araçta iphone 7 plus ta kullanmıştım hiç bir sorun yoktu. iphone 11 kullandığım son bir yılın 6 ayı bu sorun devam ediyor. Ben iphone gelen güncelemelerden kaynaklı olduğunu fark ettim. hatta eskiden araca ilk bindiğimde spotify otomatik açılıp müzik kaldığı yerden çalmaya başlarken şimdilerde telefonu elime alıp spotify ı açıp kullanmak durumunda kalıyorum. Bu da ara ara olan bir durum. yani araclarımızda sorun yok telefonun güncellemelerinden kaynaklanan bir bağlantı problemi. Ayrıca daha önce spotify müzik kapak resimleri çıkarken güncellemelerden sonra çıkmamaya başladı.

 

yanıt geldi mi hocam @Musaaksoy  :)  bence bir hata var; bu cihaz rcd 520 diye geciyor sanırım ve onda bile android'e direkt baglanma yok telefona ekstra bir uygulama kurmak gerekiyor sanrım

 

Geri
Üst Alt