Ankara yetkili servis tavsiyesi


can35

Yeni Üye
Katılım
15 Ocak 2020
Mesajlar
12
Tepkime puanı
6
İsim
NOYAN
Arkadaşlar merhaba istanbuldan ankaraya taşınalı 1-2 ay kadar oldu. Yani ankara`ya yabancıyım. Dolayısı ile ankara`da hiçbir yetkili servis tecrübem yok. Aracım 1.6 tdi dsg 2016 model 45000 KM. Volanı istanbul`da daha önce bir miktar ücreti ben ödeyerek değiştirmiştim ve şu an hala problem mevcut, bunun yanı sıra kavrama da değişecek. Özellikle mekanik parçalar hususunda daha önceki araçlarımızda problem yaşadığımız için bu aracımda yetkili servise bile dikkat ediyorum. Engin tecrübelerinize ihtiyacım var. Ankara`da sizce tecrübeli ve tavsiye edeceğiniz yetkili servis hangisi?

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Etimesgut dogus oto tavsiye ederim ilgi alaka ve teknikleri bence guzel. Kendi yağimı alip goturmeminde kabul etmislerdi.

 
Standart bakım işlemleri yapılacaksa fark etmez. Ancak araçta ilgi alaka gerektirecek şikayetler varsa düşündürücü. Doğuş Çankaya-Etimesgut ve Eskihisar’ı denedim hiç birinden memnun kalmadım. Aydoğanlar var birde ama hiç gitmedim.

 
Aynı merak (hangi servise gitmeliyim) bende de mevcut. Ocak ayında geldim ankaraya. Daha 1 sene var bakıma acelem yok ama ilk geldiğimde kısa bir araştırma yapmıştım. fakat Ankara'daki vw-audi yetkili servisleri için yorumlar pek iç açıcı değil. 

 

Geri
Üst Alt