Dsg kavrama değişimi


Jann

Üye
Katılım
6 Kas 2019
Mesajlar
30
Tepkime puanı
8
İsim
Can
Merhaba arkadaşlarlar 2013 golf7 1.4tsi act 140hp aracimin kavrama değişim zamani geldi catti . Aracim servis bakimli olmasina ragmen Malesefki yetkili serviste yuksek bir mebla cikiyor . Ozel bir servis onerirmisiniz . Maltepedeyim , Bostancı veya Kartal sanayi uyar. 
 

Guncelleme: Arkadaslar uzun suren arastirma ve siz degerli dostlarin tavsiyeleriyle en son serviste karar kildim ve dün (18.03.2021) 5.500 tl ye yaptirdim. Bilmeyenler icin söylüyorum; kavrama değişimi bir ariza değildir, manuellerde baski balata ne ise kavrama da odur. Kavrama değişimi arabanin degerini artirir, hele de serviste yaptirildiysa tadindan yenmez. İki yıl garantilidir. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende geçen hafta aracımı bakıma verdim ve verirken ufak bir silkeleme probleminden bahsettim. ( her zaman olmuyor sanırım daha çok başı ama farkettim) 

baktılar ona ve kavrama değişmeli dediler. Fiyat ise yüksek meblalarda... Piyalepaşa’da Uzay Oto bu arada.

Fakat Doğuş Oto Kartal’da iyi niyetimizi gayet iyi niyetle karşılayıp olması gerektiği ücrette yapıyorlarmış. az önce bir konuda okudum daha mart ayında değiştiren var 1500 cıvarı bir ücrete iyi niyet kapsamında... 

dilerseniz bir deneyin derim. Benim sorun biraz daha artacak olursa direkt doğuş oto kartal a gideceğim 

 
Upvote 0
2013 model manuel araç olsa da kavrama bitebilir. Bu aşınabilir bir malzeme ve ömrü tamamen kullanım ile belirlendiği için garanti için faydalanma ihtimali zor gibi gözüküyor. Ama şayet garanti kapsamına alınır ise bunun adı cidden iyi niyet olur. 4000 tl bandına servis dışında değişim yapıldığını birkaç yerde okudum. Neredeyse yarı yarıya fark var servis ile arasında. Eğer iyi niyet kapsamına girmez ise aracınız mutlaka dışarıya da bakın derim.

 
Upvote 0
@Jann Temmuz ayında aracımızın kavramasını değiştirttim Maltepe Erel'de. Araç neredeyse 7. yılını doldurmak üzereydi gittiğimde. İyi niyete soktular ve ertesi gün kavrama değişti. Benim payıma düşen 1800 TL gibi bir rakam oldu. Bilginiz olsun. 

(74bin km civarında değişti)

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0
Km dusuk olduğu içindir. Benim aracim 114 binde . Yaşından dolayi indirimle 5.500 tl ye düştüler 

 
Upvote 0
@İlker34 kartal ve bostanci sanayiden gorustugum yerlerde en uygun 4000 tl ye yapiyorlar 8 000 tl fiyat verende var . Bu durumda servis biraz daha avantajlı gibi

 
Upvote 0

Çift kavrama birden mi değişiyor yoksa sadece tek bir kavramı mı değişiyor ? 

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt