Kapı Açma Kolu Ambiyans Aydınlatması!!


HSolak

Üye
Katılım
11 Haz 2020
Mesajlar
128
Tepkime puanı
86
İsim
Hakkı
Herkese Merhaba. Arkadaşıma aldığımız Golf7 araca binene kadar farketmemiştim. 2 farklı Golf7 de kontrol ettim ancak Kendi aracımda Fotoğrafta gördüğünüz kapı açma kolu ledleri çok zayıf yanıyor. kapı altı led aydınlatma ve kapılara ses yalıtımı uygulandı daha önce şimdi bu şekilde nedenini bilen var mı nasıl bir yol izlemem gerekir arkadaşlar. Şimdiden Teşekkür Ederim.

Ekli dosyayı görüntüle 44131

Ekli dosyayı görüntüle 44132

Ekli dosyayı görüntüle 44133

 
@HSolak Muhtemelen yalıtım sırasında bir sıkıntı olmuş olabilir. Diğer türlü medya üzerinde ışığın parlaklığı ayarlanabiliyor. Aracım highline bende tüm ambiyans ışık parlaklık oranları ayarlanabiliyor. Belki ışık parlaklık ayarı da olabilir ya da yalıtım ile alakalı bir durumda olabilir. Umarım çözersiniz :)   

 
Upvote 0
@Tolgahan45 Hocam ambiyans aydınlatma ayarı var dediğiniz gibi multimedia üzerinden ayarlanıyor ancak bu kapı açma kolu aydınlatması oraya bağlı değil sanırım kısılıp açılmıyor büyük ihtimalle cam açma düğmelerinin aydınlatma sistemi beynine bağlı byük ihtimalle sökülüp takılırken içeride bulunan aydınlatma grubunun içine doğru kaçmasına sebep olduk müsait bir zaman da söküp kontrol edeceğim 

 
Upvote 0


Geri
Üst Alt