Golf 7 10.2 Ekran Multimediya Navigasyon + Subwoofer


Noswagen

Üye
Katılım
19 Kas 2015
Mesajlar
38
Tepkime puanı
0
İsim
Hakan
Arkadaşlar merhaba... 

Montaj ve yardımlarından dolayı Vag - Store Ali Delen 'e teşekkürler.

Daha önce donanım haber forumda defalarca ses sistemleri üzerine inceleme, tvsiye ve yorum yapmış birisi olarak piyasadaki subwooferların birçogunu edinmiş kulanmış dinleme fırsatı bulmuş birisi olarak sizlere yardımcı olacağım.

Daha önce sözünü verdiğim 10.2 Ekran Android cihazın incelemesini bu konu altında yapacağım. Öncelikle söylemem gereken cihaz şu anda aracıma takılı değil bunun sebebi geri görüş kamerasının cinden bir türlü elime ulaşmamış olması. Aracın üstünde yaklaşık 1 hafta kullandım ve size cihazı tanıtmak istiyorum.

- Ses kalitesinden başlamak gerekir düşüncesindeyim, orjinal teyipten daha geniş bant bir ekolayzıra sahip olduğu için daha temiz ve daha iyi bir ses veriyor. ses yüksekliği ise orjinal teyibin %20 kadar daha az. Cihazın subwoofer çokısına Vibe LITEAIR C12 30 cm Kutulu Subwoofer bağladım fakat 30cm olması ve fazla yer tutması beni mutsuz ettiği için ve 30 cm subwoofer altında ezilen kapı hoparlörlerini değiştirip anfi takmak istemediğim için bu cihazı söktüm ve yerinde Alpine SWE-815 20cm subwoofer ekledim. Kesinlikle tavsiye ederim Ankara da olan varsa gelsin dinlesin inanın aracın bas ihtiyacını fazlasıyla kapatıyor ve mid- tizleri aracın hoparlöründen bas sesleri ise subwooferdan aldığım için ses daha kaliteli.

- Cihazın ekolayzır ayrlarında bir ince ayrıntı ön arka hoparlörlere farklı bas tiz mid vb... ayar yapabilmeniz ve subwoofer ayarının yine cihaz üstünden kontrol ediliyor olabilmesi.

- Cihazın Geri görüş kamerası dısında 1 kamera girişi daha var aynaya veya ön kaputa ekleyeceğiniz bir kamerayla hafıza kartına kayıt yapabiliyor.

- Navigasyon yazılımı istediğiniz yazılımı yükleyebilmenizin yanında içinde gömülü İgo ve bir kaç çin navigasyon ile geliyor. Çin olanları sildim İgo için son haritayı indirdim ve trafik uyarılarını indirdim hız kameraları ve kırmızı işık kameralarında uyarı alıyorum.  Navigasyon gayet güzel çalısıyor denemek için google haritalar programının navigasyon özelliğinide denedim ve sorunsuz kullandım.

- Araç ayarları menüsüne gelecek olursak aracın tüm ayarlarına buradan ulaşabiliyoruz ve açıp kapatabiliyoruz aynı orjinal  cihazdaki gibi. Direksiyon tuşlarıyla uyumlu yakıt göstergesi ekranıyla uyumlu kısaca orjinal cihazla ne yapılıyor ise bununla da o yapılıyor.

- Android marketten sınırsız uygulama indirebiliyorsunuz widged indirip ekrana bir tablet gibi hükmedebiliyorsunuz.

- 2 usb girişi mp3 mp4  video vb... ne yüklerseniz hizmetinize hazır ve 1 usb 3g modem girişi var ben internet bağlantısını telefonun internetini kablosuz paylaşarak kulanıyorum.

- Dokunmatik hassasiyeti gayet başarılı ekran güneşte dahi okunuyor farkarı yaktığınızda otomatik ekran ışıgını geceye ayarlıyor göz almaması için...

- Start stop ilk başta sıkıntı olmuştu fakat bağlantıda ufak bir değişiklik ile bu sorunu aşmış olduk.

- Radio orjinal teyipten farksız çekiyor bunun sebebi cihazın çıkışlarında radio anteni için fazladan bir voltaj veren kablosu olması olabilir...

- Bluetouth Bağlantısı üzerinden cihazın kendi üzerinde olan mikrofonundan görüşmeler ve arama cevaplamaya izin veriyor ve telefon rehberinizi aktarıp kullanabiliyorsunuz.

DSC_1012.JPG

DSC_0992.JPG

DSC_1003.JPG

DSC_1005.JPG

DSC_1008.JPG

DSC_1009.JPG

 
Burayı incelemenin devamı için ayırıyorum....

 
@Noswagen Hocam bu güzel inceleme için çok teşekkürler. Almayı çok isediğim bir cihaz daha nasip olmadı :)

 
Yusuf hocam gerçekten aracı değiştiriyor keyifli hale getiriyor. Android olması sınırsız uygulama ve değişiklik demek...  

DSC_1000.JPG

DSC_1001.JPG

DSC_1007.JPG

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Gerçekten Harika görünüyor. maşallahı var ürünün. Aracın  garantisini bozmasa bende taktırmayı düşündüm bir ara ama artık beklicez garanti bitsin diye :)  

 
Garantilik bir durum olursa cihazı 5 dk da söker soket-sokete eski cihazı takar plakalık aydınlatmasının üstündeki kamerayıda orjinal aydınlatma ile değiştirir sokarım servise :)   

 
Çok ilginçtir ben araba almak için bayiye gittiğimde bir golfun içinde bu ekrandan vardı.Ben opsiyonel donanım zannetmiştim sonra baktım öyle bir şey yokmuş.Bir ara gidip bayiye bir daha bakayım diyordumki siz takmışsınız.Şimdi çok ilgincime gitti bayide böyle bir araç olması. @theGenius Hüseyin hocam belki bilir Alvin oto da gördüm.

SAYGILARLA

 
Çok ilginçtir ben araba almak için bayiye gittiğimde bir golfun içinde bu ekrandan vardı.Ben opsiyonel donanım zannetmiştim sonra baktım öyle bir şey yokmuş.Bir ara gidip bayiye bir daha bakayım diyordumki siz takmışsınız.Şimdi çok ilgincime gitti bayide böyle bir araç olması. @theGenius Hüseyin hocam belki bilir Alvin oto da gördüm.SAYGILARLA
Doğrudur hocam Alvinde midline tdi bir araca takmışlardı ama bariz belliydi çakma olduğu :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edit: Arkadaşın taktığı gayet güzelmiş. Benim gördüğüm Bim'de satılan Çin işi tabletler gibiydi. Aynı değil bununla Onur hocam :)

 
Cihazdan almak isteyenlere yardımcı olurum. Piyasadan daha uyguna temin etmenizi sağlayabilirim.

0551 907 9595

 
Doğrudur hocam Alvinde midline tdi bir araca takmışlardı ama bariz belliydi çakma olduğu :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edit: Arkadaşın taktığı gayet güzelmiş. Benim gördüğüm Bim'de satılan Çin işi tabletler gibiydi. Aynı değil bununla Onur hocam :)
Hüseyin hocam ben çok inceleyemedim, araç alma sevdasından dolayı TDI olduğunu görünce zaten direk burun kıvırıp bırakmıştım inlecemeyi :)  Nerde benim arabam diye sağa sola bakınıyordum.Şeklini benzettim ama @Noswagen hocamınki daha güzel geldi banada.Güle güle kullansın.

SAYGILARLA

 
Cihaz şekil olarak aynı ama marka aynimi bilmiyorum antalya başaranda bu cihaz satılıyor.cihaz+kamera 2.250 gibi bir fiyati vardı pazarlikla 1.500 tl ye bıraktılar.

 
Cihazdan almak isteyenlere yardımcı olurum. Piyasadan daha uyguna temin etmenizi sağlayabilirim.

0551 907 9595
Araç menu ekranını meraak ettim doğrusu Resim varsa görmek isterim. Teşekkürler.

 

@Ender Hocam ben de menu ekranını merak ediyorum sizin gibi

iPhone using Tapatalk

 

Geri
Üst Alt