Merhaba; Emre ben, Liqui Moly Türkiye,


eok000

Yeni Üye
Katılım
22 Şub 2021
Mesajlar
12
Tepkime puanı
38
İsim
Emre
Merhabalar;

Adım Emre, öncelikle Liqui Moly ve Eurol Lubricants Türkiye distribütörü Egemot Otomotiv'de çalışıyorum. Öncesinde  Doğuş Otomotivde  çalıştım. 1999 yılından bu yana ve halen Golf kullanıyorum. Golf 3,4,5,7 araçlarım oldu.   Makine Mühendisiyim.  Forumda çok etkin olarak bulunamasam da elimden geldiğince ve bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım. Rakip/farklı marka, servis/usta  vs. karşılaştırma yapmayı şu an ki işim gereği etik bulmadığım için yapmayacağımı belirtmek isterim. Liqui Moly ya da Eurol ile ilgili sorularınızı forum da tarafsızlığı ve  amatör tecrübe paylaşımlarını bozmak istemediğim için, direk olarak internet sitelerindeki info maillerinden yazarsanız çalışma arkadaşlarımız birlikte cevaplamaya gayret gösteririz. Bu forum beni de markanın gelişmelerinde ve herkesin tecrübeleriyle güncel tutacağını düşünüyorum.

 
Hoşgeldin aramıza, geçen yıl ürünlerinizden almıştım, bu yılda ağustosta yapacağım bakım için önceden aldım.  Gittiğim özel serviste ürünlerinizden kullanmakta...

Herkese de tavsiye ederim. 

 
Çalıştığınız marka ve diğer markalarla ilgili yapıp yapamayacaklarınızı peşin peşin şeffaf bir şekilde belirtmeniz çok hoşuma gitti. Hoş geldiniz.

Bu arada, kasalar arasında Golf 6'yı neden atladınız :)  Özel bir sebebi var mıydı yoksa şartlar mı?

Bir de, 8 hakkında ne düşünüyorsunuz :)  

22 yıllık bir Golf kullanıcısı olarak forumca fikirlerinizi merak ediyoruz...

 
Hoşgeldiniz iyi forumlar hocam


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
hoş geldiniz Liqui Moly profesyonel ürünleri kullanılan servisleriniz var mı?

 
Gelmenizin çok faydalı olacağını düşünüyorum.Tekrardan hoş geldiniz.

 


Geri
Üst Alt