Replika J far (stark 360)


Akif Nalca

Üye
Katılım
2 Tem 2018
Mesajlar
291
Tepkime puanı
336
Konum
tokat
İsim
akif
Arkadaşlar 2017 comf. aracıma hız sabitleyici taktırayım mı diye sizlere danışırken bir anda aracımda aslında daha çok olmasını arzuladığım j led taktırmaya karar verdim.  Vag grubuna retrofit sürekli yapan elektrikçim j farları (taiwan) getirtti. O niken takalım demesine rağmen stark 360 led sipariş verdim yarın inş elimde olursa taktıracağım. 

Sizce aydınlatma konusunda halojenlere göre sorun yaşar mıyım?

Replika j farların hepsi aynı kalitede mi? Özellikle buğulanma konusu sorduğumda belki ilk başta yapabilir ama kalıcı olmaz dendi.

Montaj esnasında benim dikkat etmem gereken bir sey var mıdır? Şimdiden teşekkürler

 
Simdiden hayirli olsun

Ben su ana kadar 3 tip j far canli gordum hangisi kaliteli bilmiyorum

360 led alip epey kullanan kisi vardi memnun olursunuz bence olmazsaniz

Size osram xenon laser xenarc 4500k gerekir

 
Hayırlı olsun,

Bende benzer uygulamayı yaptırdım memnunum. Buğulanma hiç olmadı, far ayarlarını yaptırınca halojenlere göre daha iyi aydınlatma sağlayacaktır.

 
@Akif Nalca Merhaba, hayırlı olsun. Ben de 2017 comfortline aracıma uyguladım j led ve Stark 360 farları. Yaklaşık 2 ay oldu herhangi bir buğu vb. sorun yaşamadım o konuda memnunum farlardan. Taktırdığınızda gündüz ledlerinin parlaklığını arttırmanız iyi olacaktır güneşte görünürlüğünü artırmak adına. Stark 360 lardan da oldukça memnunum halojenlerden sonra kesinlikle çok iyi. Ama farklı iki far ile deneyenler olduysa LED’ler arasındaki farkı daha iyi anlatabilir.

 
Simdiden hayirli olsun

Ben su ana kadar 3 tip j far canli gordum hangisi kaliteli bilmiyorum

360 led alip epey kullanan kisi vardi memnun olursunuz bence olmazsaniz

Size osram xenon laser xenarc 4500k gerekir
Stark için bile fazladan 500 lira gitti hocam aman🙂

 
@GodThread elektrikci yapacak montajı bakalım iyi olur inş. Tamponun sürekli sökülüp takılmasını istemem

 
@pharmacisth teşekkür ederim. Açıkcası düzgün ayarlarla normal hava şartlarında sorun yaşamam herhalde. Yağışlı havada nasıl olacak bilemiyorum

 
Hayırlı olsun. Farları kaça aldınız ? Mib2 geri görüş taktırdım. Sırada far ve acc( yada cc) var , aydınlatma performansından ve kalite farkından korkuyorum .

 
Çift j güzel arkadaşlar ben led360 ile kullanıyorum memnunum arabayı da çok değiştiriyor. Led360 veya kaliteli xenon kit ile halojeni hiç aramazsınız.

 
Bu farların hepsi çin malı değil mi, ben de yakın zamanda alacağım pandemi falan derken masraf yapmak istemedim, uzun zamandır aklımda.

 

@Akif Nalca öncelikle bende sizin gibi çok araştırarak aldım , şuan severek kullanıyorum , sadece iki konuda şahsi düşüncemi söylemem gerekirse replika olan farın çini de aynı taiwani da aynı , gümrükten gelince kafasına göre marka vurup satışa sunuyorlar 😄

İkinci bir husus ise aydınlatma , önce kafama göre bir LED taktım inanılmaz kötüydü zar zor iki ay dayandım sonra hemen stark 360 aldım şuan iyi durumda ama daha iyisini isterseniz zenon düşünün çünkü yağmurlu havada kötü diyebilirim , tabi zenon da muayeneden gezmez.

 

Geri
Üst Alt