Herkese Selamlar Olsun


ismailkynr

Üye
Katılım
15 May 2019
Mesajlar
42
Tepkime puanı
36
İsim
ismail
Arkadaşlar merhaba, 

Yarışmaya pardon foruma İstanbul'dan katılıyorum :) 31 yaşındayım. 2013 model 1.2 TSI DSG Com. paket Golf kullanıcısıyım.

Özel bir Sigorta Brokerliği şirketinde Filo departmanı yönetmeni olarak görev yapıyorum.

Ben sorunlarımın bir çoğunu bu forum sayesinde çözdüm, yine forum üzerinden elimden geldiğince başkalarına da yardım etmeye çalışıyorum. 

Bu arada sigorta konusunda da sorularınız olursa yardımcı olabilirim. Kalın sağlıcakla...

IMG_2408.jpg

 
@ismailkynr Hoşgeldiniz iyi forumlar İsmail bey.

Ayrıca da kendinizi daha detaylı tanıttığınız için teşekkürler.

 
Aramıza hoşgeldiniz. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Ben direkt sorayım :)

Abimin golfune hafta sonu kısıtlamasında, gece yarisi park halinde vurup kaçtılar.Polis gelip tutanak tuttu. Vuran p...gin ismine cismine ulaştı,şirket araciydi...Tabi biz muhatap olmadik. Her neyse bizim arabayi aile dostumuz olan bir kaportaciya goturduk.Sol arka kapısı değişti , ve sol arka çamurluk, marspiyel boyandı. 8.500 civarı tramer çıkıyor şuan. Sigorta şirketi değer kaybi için 2.5 3 lira gibi komik rakamlar telaffuz etmekte. Siz ve bütün forumumuz takdir ederki arka kapısı değişmiş sol arka çamurluk boyanmış araç ikinci elde ciddi şekilde uğraştırıcı bir durum. Aracın daha önceden boyası dahi yoktu. Görüşlerinizi merakla bekliyorum. Umarım yanlış yere yazmadım :)

Ekaleme: Vuran .... Kendi aracini bırakıp kaçmıştı.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba 

Serkan  ben Özel bir şirkette yazılım geliştirme uzmanı olarak çalışıyorum E.R.P (Kurumsal Kaynak Planlaması) yazıyorum. Konya da ikamet ediyorum. 2014 model  1.6 TDİ Golf 7 Midline Plus sahibiyim. 

 


Geri
Üst Alt