Bu Ürün Orjinal mi?


golfcu91

Üye
Katılım
15 Ocak 2020
Mesajlar
483
Tepkime puanı
291
Konum
İstanbul
İsim
burhan
Buji Almam gerekiyor orjinal olsun dedim böyle bir site var ürüne orjinal diyor. aracimdan çıkan bujiler de bu şekilde idi Vw amblemli nasıl anlayabiliriz 

Screenshot_20210226_132711_com.android.chrome.jpg

 
@golfcu91 Hocam orjinal parça almanın en sağlam yolu bence sadece yetkili servis. Yetkili servisten fiyat aldınız mı?

 
@ycetin hocam ulaşana aşk olsun servis yedek parça birimine arıyoruz aktarıyor acan yok 

 
@golfcu91 Hocam Merhaba 

Bu gibi kritik ve bi o kadar orjinal olması şart parça garantili faturalı bir şekilde servisten alınmalıdır tavsiyem bütçeniz doğrultusunda serviste yaptırın yada direk telefon ile genel şubeyi arayın ordan aktarsınlar.

 
@mbonat hocam yetkili servisler kullanıyor mu tork anahtarını
Hocam bilmiyorum hiç o kadar uzun süre vw marka araca binmedim . Ama  yapmaları gerekiyor diye biliyorum . Bmw aracım da değiştirken sistemden bakıp torkuna göre sıktırmıştım .

 
@MertHaktan WhatsApp üzerinden ulaştım onlarda 256 tl dediler en güzeli servisten almak :)
256 tl. dedikleri muhtemelen eco seri buji olabilir., bunu bi öğrenmeniz iyi olur., araç Mk5 ise yedek parça ve işçilikte .%30 zubizu indirimi olur.. sadece parçayı almayı tercih etiğinizde indirimsiz verirler..

 
@forzaGilles araç mk5 evet de prosedür öyle mi oluyor bahsetmedi müşteri temsilcisi öyle olsa söylemesi gerekmez mi? gidip şansımızı deneyelim bakalım 

 

Hocam bilmiyorum hiç o kadar uzun süre vw marka araca binmedim . Ama  yapmaları gerekiyor diye biliyorum . Bmw aracım da değiştirken sistemden bakıp torkuna göre sıktırmıştım .
Haklısınız atölye onarım dökümanlarında gerekli torklar belirtilmiş oluyor ancak servisler o kadar lakayıt ki şüpheyle yaklaşıyorum ben de. Son yaptırdığım bakımda polen filtresini ters yönde takmışlar. Nerden bakmak aklıma geldiyse filtreye bakınca farkettim. Filtrenin yönüne bakmayan adam doğru torkla sıkabilir mi..

 

Geri
Üst Alt