1.6 TDI Bakım Ürünleri


Ayhan5353

Üye
Katılım
27 Mar 2020
Mesajlar
231
Tepkime puanı
77
Konum
İstanbul
İsim
Ayhan
Arkadaslar otosupermarket nasil bir site guvenilirmi. Arabamin bakimlarini kendim yapacagim. Filitreleri man marka alacagim otosupermarket iyi gibi duruyor.  Bu konuda guvenilirmi bu site yada tavsiye edebileceginiz guvenilir bir site varmim malum man markasinin bile sahtesini uretiyorlar. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitenin sahibi de aramizda hocam guvenilir sitedir

[mention]adlig [/mention] hocam müsait olunca cevap verebilir

 
Sitenin sahibi de aramizda hocam guvenilir sitedir

[mention]adlig [/mention] hocam müsait olunca cevap verebilir
Tesekkur ederim. Malum arkadas baska bir yerden aldi. Ustelik markasi man ama çok bariz bir sekilse sahte oldugu anlasiliyor. Otosupermarket i o yuzden araştırma gereği duydum. 

 
Merhabalar. Çok fazla mesaj gelmiş ve işaretleme olmuş ancak uzun zamandır hem sağlık hem de iş yoğunluğundan dolayı mesajlara bakamadım. Çok yakın zamanda forum sponsoru olarak daha aktif olarak mesajları kontrol edip cevap vermeye çalışacağız. Forum sponsoru olarak farklı bir kullanıcı açacağız ancak o  zamana kadar da bir soru olursa beklerim her zaman. Herkese Sevgiler, Saygılar, Sağlıklı Günler.

 
bu arada güvenilir mi diye sorular gelmiş, evet güveniliriz :)  1949'dan beri 3 nesil yedek parça ile uğraşıyoruz, 1958'den beri de yine 3 kuşaktır ATE'nin (Continental Automotive) Distribütörlüğünü yapıyoruz. Başta Fren Ekipmanları ithalatı yapmakla birlikte bir çok bakım ve motor malzemesinin de yurt içinde alım ve satımını yapıyoruz. Faturasız, Kaynağı Bilinmeyen, Sahte İmajı ya da Şüphesi Uyandıran, Yarı Fiyatına Teklif Edilen (muhtemelen taklit ve/veya çalıntı) ürün tedarik edip satmıyoruz. Hatırlatma olarak yazdım sadece bizi tanımayan ve bilmeyenler için.  :)  

 
@adlig  Hocam hangi site olduğunuz konusunda bilgi verirmisiniz. Otosupermarket vwyedekleri ?
Konu açıp güvenilir mi diye sorduğunuz firmanın tarihi hakkında bilgi verilmiş., buna rağmen hangi site olduğu anlaşılmıyor mu

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@forzaGilles  Kardeş emin olmak istedim. Farklı bir firma sahibi de cevap verebilirdi. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

[mention=18973]adlig[/mention] Teşekkurler. 
Hoş gelmişsiniz küçük bir ilçede çalıştığım için doğru ürünü ve kalıteli ürünü bulmakta zorlanıyorum katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Geri
Üst Alt