Golf 7 Akü Değişim Önerisi


Brockline

Üye
Katılım
14 May 2020
Mesajlar
39
Tepkime puanı
22
Konum
Hatay
İsim
Burak
2016 model aracımda yer alan akü bu. Start/Stop devreye girmemeye başladı. Sanırım değişim zamanı geldi. Hangi aküyü almamı önerirsiniz ?

EDIT: Araştırmalarım ve burada yardımcı olan arkadaşlar sonucunda 70 Ah Varta Agm akü aldım, start stop tekrar çalışmaya başladı, sorunsuz kullanıyorum. Herkese teşekkürler.

CF27C6A2-7DE0-4BB7-8415-FE46E4787507.jpeg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben mutlu akü aldım iki kere. Hem fiyat uygun hemde sorun çıkartmadı. Zaten iki yıl garantili. Sorun olursa değişim yapıyorlar. 

 
Upvote 0
Ben mutlu akü aldım iki kere. Hem fiyat uygun hemde sorun çıkartmadı. Zaten iki yıl garantili. Sorun olursa değişim yapıyorlar. 
Benim aracta da mutlu efp var takmislar zamaninda start stop da 1 km kullanmadan devreye giriyor

Fiyat performans ürünü

Ben varta tercih ederdim kendim alsam
 
Upvote 0
Ben servisten Eco seri olmayan orijinal aküyü zubizu indirimi ile taktırmıştım.

Ben de, şu anki durumlarda çok büyük fiyat farkı oluşmuyorsa yetkili servis öneririm.

 
Upvote 0
İyi dayanmış. Benim 2016 model arabada aküyü değiştireli tam 2 sene oluyor 

Varta tavsiye ederim. Servisten pahalı olacaktır sanırım. 

Dışarıda da kodlama zahmeti var. 

Be yapmayı düşünüyorsunuz? 

 
Upvote 0
@Brockline Hocam ben de tam aynı konuyu açacaktım. Benim aracım 2013 model ve üzerinde resimde paylaştığınız akü var orjinal aküsü diye düşünüyorum aracı aldığım kişiye sordum fakat whatsappdan cevap vermedi henüz. Ben de bugün yetkili servisten şase numarasına göre fiyat aldım bir tane varta agm için önce işcilik dahil 2100 TL dedi sonra zubizu falan 1400 TL dedi. Bir de agm olmayan eko seri akü var dedi ama nasıl bir yedek parça satış sorumlusu ise ne markasını söyleyebiliyor ne teknolojisini anlam veremedim ayar oldum efb mi diyorum bir şey demiyor. Agm değil ama diyor. Şehrimizdeki akü bayilerinden 2-3 tanesinden fiyat aldım varta için bir tanesi 72 ah agm için 900 küsür lira dedi ama marş değerlerini bilmiyorum. Bir tanesini de 80 Ah var hocam sizinkine o olur 1400 TL dedi varta için. İnci akü bayisi olan da ısrarla inci akü verelim dedi 1100 TL ye böyle. Ben de bu ara alacağım 7-8 senelik akü çok bile dayanmış. Kodlama gerekmez aküyü değiştirmeyi bilmeyenler kodlamaya ihtiyaç duyar falan fişman bir şeyler dedi yetkili servis harici olan akü bayileri.

 https://www.hepsiburada.com/varta-12v-70ah-e39-start-stop-agm-silver-dynamic-aku-p-HBV000007QVIN?magaza=AYS OTOMOTİV&utm_source=pc&utm_medium=cimri&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=4655&wt_pc=cimri.c.4655.pc

 Şöyle bir akü almamız gerekiyor dizel araç için anladığım kadarı ile. Serviste kötü fiyat vermedi aslında Varta için 1400 TL araç 7 yaşında olduğu için. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Upvote 0


Geri
Üst Alt