2018 A3 tdi Vag.com ile yapamadıklarım


cem4435

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2021
Mesajlar
20
Tepkime puanı
9
İsim
Cem
İyi geceler. Yaklaşık 1 hafta önce bende vag.com aldım 20.4.2 sürüm güncellenebilir değil.Yapmak istediklerimin bazılarını yapamadım.

1) Kapı açıldığında yanan kırmızı uyarı ışıkları kodlamayı buldum kodladım ama yanmadı. Ampul yada kablo gerektiğini düşünmüyorum çünkü arkadaşın 2016 aynı makyajlı kasa boş paketinde yanıyordu benim ki desing line paket.

2) Şu el frenini sadece arka tekerleri kilitleyecek şekilde bir müdahale vag.comla mümkün mü, kar yağınca  eğlenemiyoruz. 0 dan çekili kalkınca gaz kesiyor. Normal  seyirde çekince 4 tekeri kitliyor. 

3) Matrix far olduğu için amerikan yapılamıyormuş ama bence mutlaka oluyordur nasıl olduğunu bulamadım. Makyajsız matrix farda aynı şekilde gündüz ledleri sinyalle yanıyor ve amerikan park yapmışlar. 

4)Ek yakıt özelliğini açamadım sanırım bu özellik yok.

5)Rejenasyonu yapamadım hata verdi.





 
1-ne demek istediginiz anlamadım tam olarak.
2-sanmıyorum olmaz sadece arka şeklinde onun yerine espyi tamamen kapatıp ancak öyle eğlenilir.
3-ben yapmadım ama süperb lerde yaptıklarını gördüm tahminen 2sl 3sl kanallarından gündüzü söndürüp 16blk dan yani ön sinyalleri daytime olarak ayarlanırsa olabiliir gibime geliyor bi deneyin.
4-17 kanalına girip long codingte Volume to be replenished olması lazım 2013 te açılıyordu

 
1) Bu uygulama maalesef  sadwce vagcom ile yapılamıyor. Makyajlı kasa kapı içlerinde kırmızı kedi gözü var. Kablo ve tesisat aliexpress de satılıyor.

TRY 141.84 | Kırmızı/beyaz kapı paneli uyarı işığı lambası 8KD947411 6Y0947411 Audi A3 A4 B8 A5 A6 A7 A8 Q3 q5 TT RS 8KD 947 415 8KD947415C
https://a.aliexpress.com/_mtSCqB5

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
ek yakıt benim A3'te de olmadı. gaz pedalı hassasiyetini değiştirdim ama hiç bir fark görmedim.

 
Amerikan parkı çok istiyorum gece deneyeceğim.Gizli özellik açan bir yerde denemiştik olmamıştı, onlar kodlamıyor belki ondan olmadı hazır olana tik atıyor içinde kayıtlı olan dosyadan açılıyosa açılıyor.

 
Hocam 3. Özelliği bende merak ediyorum. Çözüm bulabilirseniz buraya yazar mısınız? Dörtlü yakıp resim çekmek istemiyorum artık 😂.

 
Amerikan parkı denedik olmadı diyeim, eski haline nasıl getireceğim? ilk halinin kodunu kaydedip new coding kısmına yazarak mı?

 
Led far için amerikan park kodlama bu da. Bu belki bende olabilir.



 
Bu işi yapan biri olarak söylüyorum. Uyarı ışıkları kablo çekilmesi gerekiyo.

Esp tuşuna basarak asr kapatıp el freni ile kalkıp eğlenebilirsiniZ

Amerikan Park 2017 üzeri Golf , A3 , Leon , Tiguan , Ateca gibi araçlarda led far olduğu taktirde mümkün değil.

Ek yakıt özelliği bulunmuyo

Rejerasyon işlemini güvenlik kodunu girerek yapabilirsiniz

 
2 saat önce, cem4435 yazdı:

@kutayoksuz Golflerde oluyor amerikan park kutay bey, uygulamalı izleyin.

Hocam eskiden golf kullanıyordum. Şimdi a3 e geçtim. Profil resmi eskiden kaldı. Dörtlü yakıp fotoğraf çekme derken bundan bahsediyordum.😂

D44B227F-5546-4BB8-BA51-66D757D9C5F3.jpeg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

@metncleaver Esp kapalı karda el freni çekili kalkınca gaz kesiyor metin bey. Amerikana gelince superb de oluyor passatta oluyor onlarda led, diğerlerinde olmaması üzücü. Kodlayarak yada farklı kanalları deneyerek denediniz mi metin bey acaba dediğiniz araçlarda? Son çare o zaman far açılıp led değiştirilerek  olur.



 

Geri
Üst Alt