Golf MK7 Cam Tavan Folyosu


Golf7R

Yeni Üye
Katılım
27 Haz 2019
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
İsim
Berke
Öncellikle merhabalar 2014 model 1.6tdi golf kullanıcısım aracımda maalesef cam tavan yok. Görüntüsü çok hoşuma gittiği için folyo çekmeyi düşünüyorum fakat 7 ay sonra aracımın muaynesi var ve ruhsata işletmeyi düşünmüyorum o yüzden muayneden önce folyoyu çıkartıcağım. Fakat arkadaşım folyoyu çıkartırken boyaya zarar verebileceğini söyledi açıkcası bende biraz tedirgin oldum hangi folyoyu alırsam boyaya zarar vermeden çıkartabiliriz benim bulduğum bir marka var fakat ne kadar kaliteli bilmiyorum İSMİ: Unifoll

 
Kalitesiz folyo olursa evet zarar verebilir ama kaliteli folyo olduktan sonra 100 defa da sökseniz bir şey olmaz. Nitekim 5-10 milyon liralık araçlara bile folyo yapılıyor. Kaliteli folyo yaptırsanız da bu sefer muayene sonrasında sökmek zorunda kalınca para çöpe gidecek. 

İllaki yaptırmak istiyorsanız bence muayeneyi 7 ay  beklemeden şimdiden gidip muayeneyi aradan çıkartmış olun, sonra da folyo yaptırın. 2 yıl kafanız rahat olur. 

 
@Golf7R Muayeneden sonra yaptırsanız bile bir trafik çevirmesinde polisin ilk bakacağı şey olacaktır hocam. Siz daha iyi bilirsiniz ama rengi ruhsata işletmek, taktırıp sökmekten daha az zahmetlidir sanıyorum. Benim iş için kullandığım aracımın ruhsatında araç rengi “beyaz-kırmızı” yazıyor. İnternette pek sağlıklı bilgi yok bu konuda, en doğru bilgiyi muayene istasyonlarından alabilirsiniz.

Bir ara ben de düşünüyordum ama farklı değişimlere öncelik verdiğimden erteledim. Kaplatırsanız mutlaka buradan paylaşın lütfen. 

 
@yunusaktas91 Muayneden sonra yaptırmaya karar verdim zaten bu yıl sonunda satmayı düşünüyorum.

 

Geri
Üst Alt