B8 Kapı Kolu Ambiyans Aydınlatma Uygulamamız


Katılım
2 Ocak 2020
Mesajlar
98
Tepkime puanı
173
Konum
İstanbul
İsim
Enes
Herkese merhabalar. Bu gün aracım için uzun zamandır yapılmasını istediğim bir uygulamayı gerçekleştirdik. Türkiye’de bu kasa araçta daha önce böyle bir uygulama yapıldı mı bilmiyorum, çünkü hiç görmedim. Ayna altı aydınlatması gibi 4 kapı kolu için ambiyans aydınlatması yapıldı. Çok şık oldu. Kapıları açtığımız zaman ayna altı aydınlatmalarıyla birlikte yanıp, birlikte sönüyo. Arabayı stop ettiğinizde, anahtarda aracın içindeyse hep açık kalıyo ayna altı ışıklarıyla birlikte. Basit bir uygulama gibi görünse de, işin içinde çok fazla işçilik var. Tüm kapı içleri ve hoparlörleri söküldü. Sağ ve sol tarafın iç tarafındaki trimler boydan boya söküldü ve kaba tabirle birleştirilen tesisat ön kapılardaki, kapı modüllerine bağlandı. Fabrikasyon işçilikleri ve destekleri için Apo Usta'ya ve Emre Usta kardeşime çok teşekkürler. Merak edenler için maliyet bilgisi:

Kapı kolları: 520 lira

Vergisi: 40 lira(pakete düşük yazdırdım fiyatını)

Boya: 100 lira

İşçilik: 400 lira

IMG_2989.jpg

IMG_2990.jpg

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Herkese merhabalar. Bu gün aracım için uzun zamandır yapılmasını istediğim bir uygulamayı gerçekleştirdik. Türkiye’de bu kasa araçta daha önce böyle bir uygulama yapıldı mı bilmiyorum, çünkü hiç görmedim. Ayna altı aydınlatması gibi 4 kapı kolu için ambiyans aydınlatması yapıldı. Çok şık oldu. Kapıları açtığımız zaman ayna altı aydınlatmalarıyla birlikte yanıp, birlikte sönüyo. Arabayı stop ettiğinizde, anahtarda aracın içindeyse hep açık kalıyo ayna altı ışıklarıyla birlikte. Basit bir uygulama gibi görünse de, işin içinde çok fazla işçilik var. Tüm kapı içleri ve hoparlörleri söküldü. Sağ ve sol tarafın iç tarafındaki trimler boydan boya söküldü ve kaba tabirle birleştirilen tesisat ön kapılardaki, kapı modüllerine bağlandı. Fabrikasyon işçilikleri ve destekleri için Apo Usta'ya ve Emre Usta kardeşime çok teşekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle 42422

Ekli dosyayı görüntüle 42423
Güle güle kullanın hocam, şık gözüküyor. 

 
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Golf için de yapılıyor mu acaba ve fiyat ne kadar tuttu sizin?

 
@enesdemiray hayırlı olsun, benzer bir uygulamayı keyless a geçerken seçmiştim ender elektonikte, kessy kapı kolar ışıklı gelmişti, aliexpresste de var ışıklı olandan da passat için, gece güzel görünüyor iyi günlerde kullanın

12373223-1E04-470F-8170-DCA65D9CE4C9.jpeg

 
@enesdemiray hayırlı olsun hocam çok güzel olmuş güle güle kullan bendede passat b8 var sende görünce bende heveslendim şimdi  :sofor: nerde yaptırdınız maliyeti falan biraz açıklarmısınız

 
@fatihmyigit teşekkürler. Golf için bu kapı kollarından görmedim. Bildiğim kadarıyla sadece b8 ve tiguan için oldukları. Ürün vergisiyle birlikte 570 liraya geldi. Boyası 100 lira(ona para vermedim), işçiliğine de 400 lira verdim. İşçiliği için bazı yerler 2000 lira istedi :)  sağolsun Apo Usta çok uyguna halletti.

 
@Memati teşekkür ederim :)  Aliexpressden aldım. Ama ben aldıktan sonra satıcı ürünü kapattı, başka bir satıcı ürünü satıyo mu bakmak lazım. Akşam eve geldiğimde bakayım, satan bir yer bulursam dönüş yaparım size de. Ürün vergisiyle birlikte 570 liraya geldi. Boyası 100 lira, işçiliği de 400 lira verdim. İşçiliğini de Vural Elektronik/Apo Usta ve Emre Usta’ya yaptırdım.

 
Güle güle kullanın , takılan kollar anahtarsız girişe uygun mu ?

 
Güzel olmuş hocam. Exclusive gözüküyor. Güle güle kullanın. 

 
@mbonat teşekkürler. Keyless özellikli olan da var, olmayanda. Siz ambiyans ve keyless özelliğinin bir arada bulunduğu kapı kollarından istiyosanız, onlar set halinde satılıyo. Bayağı baktım ama hem ambiyans aydınlatmalı hem de keyless özellikli olarak sadece kapı kollarını satan bir yer bulamadım. Set içinde de tesisat kabloları bagaj anteni, ve kapı kontrol modülü var. Sizin aracınızda keyless varsa, set halinde alırsanız fazladan para vermiş olucaksınız.

 

@Aliiii teşekkür ederim, gerçekten araca premium havası kattı. Artık aracı park ettikten sonra son bakışlarım biraz daha uzun olucak :)

 

Geri
Üst Alt