Yeni moderatörümüz Frknyldrm


AhmetCakmak

Yönetici
Katılım
17 May 2017
Mesajlar
5,763
Tepkime puanı
8,294
Konum
İstanbul
İsim
Ahmet Çakmak
Selamlar dostlar,

2015 yılında kurulan bu platform gün geçtikçe büyüyüp gelişirken bunca yıldır verilen emeklerin ve bu güzel aile-dostluk ortamının korunması yönetici kadrosu ve üyeler sayesinde gerçekleşiyor. 

Foruma üye olduğundan bu yana hem üyelere hem de forum moderasyonuna katkılarıyla herkese faydalı olmaya çalışan, çoğumuzun da tanıdığı @frknyldrm kullanıcı adlı Furkan hocamız Golftutkusu'nun yeni moderatörü olmuştur. Kendisine başarılar diliyor ve forumumuza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Herkese faydalı olan ve bilginin paylaştıkça çoğalacağını bilen tüm değerli dostlarımıza da bu platforma verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. 

Herkese keyifli forumlar dilerim.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar dostlar,

2015 yılında kurulan bu platform gün geçtikçe büyüyüp gelişirken bunca yıldır verilen emeklerin aktarılması ve bu güzel aile-dostluk ortamının korunması yönetici kadrosu ve üyeler sayesinde gerçekleşiyor. 

Foruma üye olduğundan beri hem üyelere hem de forum moderasyonuna katkılarıyla herkese faydalı olmaya çalışan, çoğumuzun da tanıdığı @frknyldrm kullanıcı adlı Furkan hocamız Golftutkusu'nun yeni moderatörü olmuştur. Kendisine başarılar diliyor ve forumumuza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Herkese faydalı olan ve bilginin paylaştıkça çoğalacağını bilen tüm değerli dostlarımıza da bu platforma verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. 

Herkese keyifli forumlar dilerim.
Bu göreve uygun görüldüğüm için memnun oldum, foruma katkı sağlamak adına elimden geleni yapacağım inşallah. 

İnsanız kusurumuz olmuştur, bundan sonra da olabilir. Geri bildirimleri de dikkate alıp verilen görevi layıkıyla yerine getirmeye gayret edeceğim.

Allah(cc) utandırmasın... Hayırlı olsun...
Sağ olun abi, hayırlı olur inşallah.

@frknyldrmhayırlı olsun Furkan Hocam.
Teşekkürler hocam.  (y)

Hayırlısı olsun.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler.

 
@frknyldrm Furkan hocam çok sevindim. Yüzyüze henüz tanışmasak da forum vasıtasıyla çok yardımlarınız oldu bana. Forumda da ilgiyle konularını takip ettiğim bir arkadaşsın. Hayırlı uğurlu olsun. :masallah:

 
Sevindim valla hayırlı olsun sevgili Modummm

Turkce yazimi ve hitabi cok düzgün

İnce düşünen

Bilgisini detayli paylasan

Guzel bir seçim olmuş

Yeni kan her zaman iyi olmustur

Hepimize hayırlı olsun

 


Geri
Üst Alt