Golf'e T-Roc Jantı :)


golfmk7fan

Üye
Katılım
19 Ağu 2016
Mesajlar
309
Tepkime puanı
161
Konum
İstanbul
İsim
Emre
Merhaba Sevgili Forumdaşlar ,

Sahibindende Golf ilanları arasında gezinirken bu araca denk geldim. T-ROC'larda gelen 18 inch'lik Montego Bay model jantı Golf aracına takmış ilan sahibi. Açıkçası benim zevkime çok uymasa da fikir vermesi açısından farklı geldiği için paylaşmak istedim  :)  

Bende orijinal olmak kaydıyla farklı model ya da markaların jantlarını denemeyi seviyorum. Daha önce kendi aracımda Scirocco'larda gelen 17 inch'lik Shanghai jantları uzun süre kullanmıştım sonrasında Hita'lara geri döndüm.

İlk bahara doğru denk gelirse yeni A5'lerde gelen 17 inch'lik OZ'lara benzeyen çok kollu jantlara geçmeyi planlıyorum. @mehmetmert'i instagram üzerinden çok darladım kendi jantlarını satmayı düşünürse alırım diye  :D  Aradığım modelde pek ilan olmaması nedeniyle Tiguan'ların Comfortline paketinde gelen 17 inch'lik Tulsa jantlara da geçiş yapabilirim.

golf.JPG

golf2.JPG

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben yakıştıramadım yukarıdaki jantı Golf'e. Ben SUV jantıyım diyor resmen.

Bakınca göz yoruyor.

Efsane bir jant isteyenlere..

Jantın ismi nedir bilmiyorum(bilen yazabilir). Konfor, kullanım olarak yorumlamadan, görsel olarak baktığımda saatlerce izlenebilecek bir jant olduğunu düşünüyorum.



 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence golf için en ideal jant ölçüsü 17 jant. 16 jant yakıt konfor açısından iyi ama yol tutuşu zayıf. 17 de daha iyi yol tutuyor daha oturaklı oluyor, virajlarda sağa sola yatmıyor ve gövde salınımı daha az.18 de araba taş gibi olur konfor adına pek bir şey kalmaz

 
Konudaki 2 jant görselide hiç zevkime göre değil :(  birisi ben SUV jantıyım  diyor, @ogzogz hocamın paylaştığı jantta BMW jantını andırıyor. Her iki jantta golf ile uyumlu değil.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben bu jantı T-roc’a pek yakıştırmıyorum, o yüzden Golf’e de yakışmamış bence ama herkesin zevki farklıdır tabiki.

@ogzogz Golf'e 20 jant takıp tüm retrofit parasını jantlara gömmüş. :)  Portekiz tarafındaki bu aşırı büyük jant sevdası gerçekten ilginç olsa da farklı bir kültür.  :sofor:

 
Moderatör tarafında düzenlendi:


Geri
Üst Alt