Kasabali45 23 Oluşturuldu: 23 Ocak Paylaş Oluşturuldu: 23 Ocak arkadaşlar herkese iyi forumlar. Biraz da gülelim arada. Sanayi deki durum, bu değil mi sizce de. Musaaksoy, HONEY, jamesdaugles ve 4 diğer bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Rx7 101 Gönderildi: 23 Ocak Paylaş Gönderildi: 23 Ocak Güldüm ama maalesef katılmıyorum 😄 Kasabali45 bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Kysr038 1056 Gönderildi: 23 Ocak Paylaş Gönderildi: 23 Ocak Madem eğlenceli bir konu olacak, ben de karikatür atayım Nonda, Alii, Frkntna ve 11 diğer bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Kysr038 1056 Gönderildi: 24 Ocak Paylaş Gönderildi: 24 Ocak Su birikintilerinden geçerken dikkatli olalım çukur olabilir https://www.instagram.com/reel/CKbPobZjtGU/?igshid=jqz7ltocr84v Kasabali45 bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
MertHaktan 147 Gönderildi: 24 Ocak Paylaş Gönderildi: 24 Ocak (düzenlendi) Madem eğlenceli bir konu 18 jant ve 3.5 cm üzeri yayı olanlar bilir bu duyguyu 24 Ocak tarihinde MertHaktan tarafından düzenlendi Kasabali45, GodThread ve Kysr038 bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
yusufacs 375 Gönderildi: 24 Ocak Paylaş Gönderildi: 24 Ocak Bu sanayiciler hep böyle sanırım cam diğer konumdan bilen bilir kireçli su damladı boydan boya 2 tane oto cam görüştüm abi cam var elimizde bunun değişmesi lazım dedi ön cam için söylüyorum bunu istersen kaskondan değiştirelim direk dediler arkadaşlar cözüm üretmek yerine servis kafasında takılıp direk değişim diyorlar cözemedim gitti Kasabali45 ve jamesdaugles bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
agacmalzeme 1597 Gönderildi: 24 Ocak Paylaş Gönderildi: 24 Ocak Geçenlerde bir usta reno lagunaya yay taktı araç dükkandan çıkarken dedim usta arabanın önü kalkık duruyor bi sorun var gibi yok o öyle olur zamanla alışır iner dedi. Araç 15 dk sonra dükkana geri geldi araç sahibi yay sürtüyor dedi. Usta yayı ters takmış yönünü değiştirince düzelmişti. 🙂. Frkntna, Kysr038 ve jamesdaugles bunu beğendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Kysr038 1056 Gönderildi: 24 Ocak Paylaş Gönderildi: 24 Ocak Bir saat önce, agacmalzeme yazdı: yok o öyle olur zamanla alışır iner dedi. Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap