tcu_halil 116 Oluşturuldu: 13 Ocak Paylaş Oluşturuldu: 13 Ocak Aracıma vcds ile dsg adaptasyonu yapmayı planlıyorum aslında yaptım ama tam doğru rosstech de yazan gibi yapmamışım . tekrar yapıcam aranızda yapan var mı daha önce sizce bir zararı olur mu 6 ileri yağlı dsg Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
tcu_halil 116 Gönderildi: 14 Ocak Yazar Paylaş Gönderildi: 14 Ocak (düzenlendi) bu konu ile ilgili problemi olan olursa gerekli yardımda bulunurum yaptım ve gayet güzel oldu 7 ileriler içinde var aynı adaptasyon Benim 6 ileride güzel bi vites atışı kalkışı vs çok bi problem yoktu ama hafif olanlarıda düzeltti diyelim (ticaretini yapmıyorum yardımlaşmak amaçlı dostluk baki olan olsun ; ) 14 Ocak tarihinde tcu_halil tarafından düzenlendi Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
cemtan 1 Gönderildi: Salı 09:51 Paylaş Gönderildi: Salı 09:51 @tcu_halil gerek yok ona yarım kontak yap P ye getir gaz pedalına sonuna kadar 30 sn bas kontağı kapat aç kalibrasyon tamamdır Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
İlker34 617 Gönderildi: Salı 10:40 Paylaş Gönderildi: Salı 10:40 47 dakika önce, cemtan yazdı: @tcu_halil gerek yok ona yarım kontak yap P ye getir gaz pedalına sonuna kadar 30 sn bas kontağı kapat aç kalibrasyon tamamdır Hocam senin dediğin kullanıcıya göre ayarlanan kısımı resetleme. Belirli bir süre kullandıktan sonra şanzıman sizin kullanım şeklinize göre kendini ayarlıyor yani size ayak uyduruyor onu sıfırlama dediğiniz. Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
tcu_halil 116 Gönderildi: Salı 13:20 Yazar Paylaş Gönderildi: Salı 13:20 @cemtan @İlker34 hocam doğru söylemiş 30 sn olayı kullanıcıya göre ayarlıyormuş dsg onu sıfırlama benim dediğim biraz daha farklı hocam Yanıtla Gönderi bağlantısı Sitelerde Paylaş
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap