Sakınıyoruz diye mi oluyor bunlar?


Rx7

Üye
Katılım
16 Mar 2020
Mesajlar
260
Tepkime puanı
157
Konum
İstanbul
İsim
Yasin
Cümleten selamun aleyküm. 
Az önce işten geldiğimde aracımın kaput üzerinde bi sigara külü gördüm. Biri sigara atmış. (Sövsem ne fayda olan olmuş.) Orayı sarartmış. Kaput üzerinde şeffaf film var. Sildim temizlemeye çalıştım ama nafile. Bu arada filme hiçbir şey olmamış. Acaba o lekeyi nasıl çıkartabilirim ? Yada boyayı mı yakmıştır? 

DD30A697-E66A-4544-9FF1-91C39D2EEF22.jpeg

A0BDD14B-5F96-4F44-B864-C4B623A746F2.jpeg

 
Geçmiş olsun,  

Bence filmde sararma var boyada birşey yok.

Pvc veya pu malzeme tepkime göstermesi normal. İnsan cildi gibi düşünün yanik lekesi olabiliyor. Siz koruma amaçlı yaptırdınız zaten, ama bende küfür ettim yani 

 
@Rx7 geçmiş olsun hocam aynısı başıma geldi.

cif ve förbix  ile  çitileye çitileye 1 saatte çıkarabildim. ya da incelttim orayı ama sarılık gitti. yoksa folyoyu sökecektim o kadar gözüme geliyordu.

baya uğraştım ama.

sigarayı geçtim bir keresinde kaputun üstünde prezervatif bile buldum. 

işte böyle rezil insanlarla beraber yaşıyoruz.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Böyle öküzler var hocam malesef benimde arka tampona koymuşlardı plastik kabarmış falan neyse geçmiş olsun beterinden saklasın mevlam

 
Aleykum selam, geçmiş olsun hocam.

Böyle yaratıklarla aynı oksijeni soluduğumuzu bilmek insanı rahatsız ediyor, aynısını yaşamasını temenni ediyorum.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçmiş olsun hocam, emin olun sakındığımızdan oluyor hep bunlar. Arabayı her temizlemeye götürdüğümde yeni şeyler görüyorum. Temizlemeye korkar oldum

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçmiş olsun hocam, maalesef artık ben de aynı düşüncedeyim. Sakındığımız için oluyor hep... Umursamamaya çalışıyorum, incelemiyorum, araba hakkında konuşmuyorum (biri araba muhabbeti açtığında kendi arabamdan bahsetmeye korkar oldum). En büyük nazarlığı bu olsun diyelim.

 
Hepinize geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ediyorum. 
Kendi aracıma değil başkasının aracına yapıldığını görsem dahi kızıyorum. Milli servet sonuçta. 

Bu arada internetten baktım. Sigara lekelerini ne çıkartır diye. Diş sağlığı için olan videolarda limon suyu karbonat diş macunu karışımı yapıyorlardı. Denemekten birşey kaybetmem dedim. Hazırladım kürü :)  

10-15dk bez ve parmakla ovalamanın ardından birşey kalmadı. Folyo biraz matlaştı o kısımdaki parlaklık gitti. O da karbonatın ince zımpara görevi gördüğünü düşünüyorum. Artık onunda üzerine bi wax atmak gerekir diye düşünüyorum.
 

Gece gözüyle gördüğüm kadarıyla sıkıntım kalmadı. Yarın iş dönüşü gündüz resimlerinide çeker eklerim. 
İnşallah kimsenin başına birdaha gelmez ama gelen olursa da birisinin işine yarar inş. 

6761ABF8-DC0D-4AA1-828D-C1685A83E7C0.jpeg

 
Geçmiş olsun hocam, emin olun sakındığımızdan oluyor hep bunlar. Arabayı her temizlemeye götürdüğünde yeni şeyler görüyorum. Temizlemeye korkar oldum
Hocam ben bu yoruma katılmıyorum.

Ben kot pantolonun arka cebinde metal düğme var diye başkasının arabasına yaslanmıyorum çizilir diye, avmde dar otoparkta iki büklüm eğiliyorum kapıyı açarken yandaki arabaya temas edip çizmemek için. 

Karınca görsem kaldırımda basmamak için yolumu değiştiririm, ki birçok kişi burada bunlara dikkat eder bunlar normal ince nezaket insan şeklidir.

Yani hal böyleyken hep ceza bize kesilmemeli, biz böyleyiz diye başımıza bunlar geliyor olmamalı. Bu öküzdeki bu rahatlık sorgulanmalı. Yani dövelim haddini bildirelim adam edelim demiyorum, neden normal insan kıvamına neden getiremedi ailesi okulu eğitimi.

 

Ben daha kötüsünü yaşadım. Hatta ben de bugün yaşadım. Buraya konu açamayacak kadar canımı sıktı. Apartmanın panosuna duyuru astım. Aramasını bekliyorum. Aramazsada bir şekilde bulacağım sigara atanı! 
 

Haftasonu yasaklarda birisi üst katlardan sigarayı içip içip atmış. Bir tanesi spoilerı yakmış. Bulduğumda yakasına yapışacağım!

09EAA3D5-FC2C-411A-AB15-380144AE1A72.jpeg

0D6122AE-32F4-4779-8000-2C8D100D976E.jpeg

737CAE42-6394-4633-AD6B-DA7B8751FF66.jpeg

 

Geri
Üst Alt