İsviçre'den aranıza yeni katıldım.


Albino

Yeni Üye
Katılım
30 Ara 2020
Mesajlar
13
Tepkime puanı
37
İsim
Ayberk
Selamlar, yaklaşık 5 aydır Mk 7.5 Golf R sahibiyim. sizinle paylaşmak istedim, belki fikir verirsiniz bana diye. Yakında daha fazla fotoğraflar çekip paylaşacağım. İyi forumlar.
Fotoğraflarda gözükmeyen 3 değişiklik var. Birincisi aynaları karbon olarak değiltirdim ve aynalarda ki sinyalleri de değiştirdim. Arka sinyaller gibi ayna sinyalleri de. 3. de arkaya karbon spoiler aldım. Başka önerileriniz nelerdir? (Buarada egzoz Milltek yaza doğru downpipe ve katalizatör de alacağım.)


b81a3140-67ca-4823-ba3e-d1aea2388660.jpg529ab86d-b5fe-4f09-bd57-0f5662d1bd8c.jpg 

 
Hos geldiniz

Gerçekten iyi mi ?


 
@Oguzhanx50 Çok teşekkür ederim çok daha iyileri sizlere nasip olsun inş.

 
@HONEY Çok başka bir şey ya cidden inanılmaz keyif ve zevk veren bir araç 

 
Araç tam anlamıyla "all black everything". En sevdiğim, bayılırım. Bir oyunda Golf yapsam böyle yapardım aşağı yukarı :)  

İsviçre plakaları da bir başka güzel oluyor. Araç Instagram sayfalarında paylaşılmalık; nazar değmesin.

İsviçre Alpleri en yakın zamanda bisikletimle görmek istediğim yerlerin başlarında geliyor, selamlar...

 
@SCC Çok teşekkür ederim, plakalar benim de çok hoşuma gidiyor. Hele ön plakanın küçük olması inanılmaz bir güzellik katıyor araçlara, yakında çok daha profesyonel fotoğraflar çekeceğim, bir kaç sayfa bana yazıyor zaten fotoğraf paylaşmak için. Bisiklet turu için çok uygun bir ülke her yer dağ zaten ve çok bisiklet yolu var. Gerçekten ben de yakın zamanda bisiklet ile turlara başlayacağım burada.

 
  • Beğen
Tepkiler: SCC


Geri
Üst Alt