White Golf 7.5


whitegolf

Üye
Katılım
8 Eki 2020
Mesajlar
62
Tepkime puanı
82
Konum
İstanbul
İsim
Ata
Merhabalar, eski leon aracım perte ayrıldıktan sonra ilanlarda denk getirdiğim ve 1.5 yıldır sahip olduğum golfümü zevkle elimden geldiğince doldurmaya devam ediyorum :)  

Fabrikasyon Opsiyonları: Keyless Go, Geri Görüş, AppConnect 

Ekstra Yapılanlar: R Dönüşüm, R Logolu Detaylar, Siyah Detaylar, Kapı Altı Işıklar Ve Diğer Ufak Detaylar :)

Sıradakiler: Sebring Jantlar, Spor Yay, Direksiyon, Gri Ayna Kapakları

IMG_0344.JPGIMG_0348.JPGIMG_0158.JPGIMG_0144.JPG

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@whitegolf Maşallah hocam aracınız hem opsiyonlarıyla hem eklemeleriyle çok güzel, nazar değmesin. Logo kaplamaları ve stop çerçeveleri çok yerinde bir uygulama olmuş. Ancak bunca güzel eklemeye rağmen genel görüntüde bir eksiklik hissettiriyor. Sanki bir şeyin eksikliği diğerlerini örtüyor gibi. @farukal hocamın da dediği gibi 19” jantla bambaşka bir havaya bürünecektir araç. 19” Pretoria olmayacaksa kesinlikle 18” Sebring ya da Durban olmalı. 

 
@whitegolfhoşgeldiniz :)  maşallah araca, güzel dönüşüm olmuş :)  stop çerçevesi ve ambleme yapılan işlemleri ben de beğendim. açıkçası bu dönüşüm sonrası difüzöre rline difüzör veya r tipi gerçek egzoz çıkışlı şekilde olsa daha tok durabilir naçizane görüşüm sadece :)  jant konusunda zaten gerekeni yazmışsınız, 18 olur 19 olur artık ikisi de daha tok duracaktır dijondan. zevkler ve renkler meselesi model seçim konusu da ama sebring ya da jurva seçerdim bu kombinasyona  :)

amblemlere yaptığınız işlemde hem siyah hem beyaz kısımlarda folyo kullanıldı dimi? 

 


Geri
Üst Alt