BCM değişimi sonrası kaybım var:)


metinkar

Uzman Üye
 
Katılım
13 Ara 2016
Mesajlar
5,282
Tepkime puanı
6,486
Konum
Kızılelma
İsim
Metin
Araç
Golf8 Life
Arkadaşlar merhaba, başıma iki kez kötü ama sonucu iyi biten olaylar geldi... malum yavru kediler genelde araç motor kısmına giriyor geçmiş zaman yolda giderken takır tukur bir sesle fren yaptım iki yavru kedi aracımın arkasından yuvarlanarak yola düştü şükür ki arkadan gelen araç yoktu ve kenara aldım oradan gittiler ikinci olayda ise sesini duydum ama çıkaramadım itfaiye çağırdım onlarda çıkartamadı kedi iyice korktu kanala götürürken yolda atladı şükür oda ölmedi ve ne yapabilirim derken her araca bindiğimde korna çaldım ve kaçıp çıkıyorlardı sonra bu konra ile aracı kapatıp açma olayını yapayım dedim ve kafam rahatladı ama BCM değişiminden sonra aracımda korna ile açma gelmedi ayar tamam kod standart menüden işaretli ama maalesef korna çalmaya devam ediyorum:)

şimdi sorum şu daha önce başına gelen oldumu yada duyan,  kime sordu isem yda baktırdıysam herşey tamam diyor yokmu bunun çözümü bcm ile ne alakası olabilir yardım istiyorum dostlar...

 
Genelde akünün üzerine yatıyorlar, (akünün dışındaki keçe, soğuk havada sıcak kalmasından kaynaklı olarak orada rahat ediyorlar sanırım :) )  Aracı yıkarken 2 kere denk geldim, akünün üzerinde belirgin şekilde tüğleri vardı, hatta fren hidroliğinin olduğu kutunun üzerine de ihtiyacını gidermiş :) . Araçta buzzer olduğu için şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım, buzzer kornaya göre daha az gürültü çıkardığı için etrafıda rahatsız etmiyorum. @GodThread dediği gibi buzzer daha iyi çözüm olur.

 
Upvote 0
 buzzer kornaya göre daha az gürültü çıkardığı için etrafıda rahatsız etmiyorum. @GodThread
O yüzden en fazla 3 gün sabredebildim sonra kapattım, kapalı otoparkta vs daha da kötü oluyor. Özellikle bebek arabalı aile vs varsa insan utanıyor çıkardığı gürültüden.

 
Upvote 0
[mention]metinkar [/mention] müdür geçmiş olsun
Bence boşver korna ile devam et

 
Upvote 0
@metinkar Aynısı Banada Oldu. Herşey Tamam Olmasına Rağmen Açmada İki Kez Korna Çalmıyor.

 
Upvote 0
Böyle garip çalışmayan şeyler bazen modüllerin parametresinden çıkıyor, @metinkar hocam sende parametre deneyen oldu mu hiç?

 
Upvote 0

@CemK  oldu ama olabildiği kadar benim araçta zaten alarm var sesi kapalıydı açtırdım kornayı iptal ettim sorunum farklı şekilde düzeldi...

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt