Golf 7 Orijinal Adaptif Çift U Uygulaması


ZaGani

Katılımcı Üye
 
Katılım
2 Mar 2016
Mesajlar
1,493
Tepkime puanı
2,125
Konum
ankara
İsim
oguz
Arkadaşlar merhaba, ne zamandır konu oluşturacaktım fakat vakit bulamadım. Kısmet bugüneymiş. Golf 7 aracıma bir özellik daha kazandırmış bulunmaktayım. Uzun araştırmalar sonucu Orijinal Golf 7R larda bulunan çift u farı, Basic Bi-Xenon bulunan aracima montajlamış bulunuyoruz.  Bu farların montajı oldukça meşakkatli bir işlem. Çünkü tak çalıştır şeklinde maalesef olmuyor. Aracın far kablajında epey bir değişiklik yapmak gerekiyor. Bununla da bitmiyor. Far kodlama kismi da bir o kadar uğraştırıcı. Bunun için mutlaka tecrübeli ve bilgili birisinin bu işi yapması lazım. Sağolsun @necati abi benim işlemi titizlikle halletti. 

Montajdan sonra birkaç gün kullanarak istediğim ufak tefek degisiklikleri de (far yanma kombinasyonu, sinyal verince uların kısık yanması, otomatik seviye sensörü ayarı gibi) kendisi sağolsun halletti. 
Sonucunda kusursuz çalışan adaptif farlara kavuştuk. 🙂

Gelelim aracın kavuştuğu son görsellere:

A9A814F8-ED65-4224-A5CA-55AC6A638D7F.jpeg

0BF107C1-1743-4F5C-A7C1-487DB2F5FE7B.jpeg

C1DF177E-D662-4A21-B80E-80DA3D9A789D.jpeg

 
Gule gule kullanin hocam, gercekten cok hos bir opsiyon aracin goruntusunu inanilmaz degistiriyor. Aydinlatma guvenligide cabasi.

 
Adaptif gerçekten başka bir şey, çift u olunca da zaten ayrı başka :)  Kazasız belasız inşallah. Necati ustanın eline sağlık.

 
hocam maşallah güle güle kullanın. böyle bir değişim toplam ne kadara mal oldu?

halojen fardan geçiş düşünüyorum

 
Çok teşekkürler hocam. Fiyat vermem doğru olmaz. Çünkü her geçen gun fiyatlar değişebiliyor. Parçaları ikinci el olarak temin ettim. Sarı sitede satılıyordu, ordan bulup aldım. 
 

Halojen fardan bunlara geçmek için ciddi bir maliyet çıkacağına eminim. 

 
@ZaGani hayırlı olsun Hocam çok güzel görünüyor Allah kaza bela vermesin. Ancak kasko poliçenize eklemeyi bnce unutmayın. Malum farlar en önde. Kazasız belasız sürüşler dilerim. 

 

@ZaGani  hocam sarı sitede ilan veren yerler var. hatta biri ankarada. ortalama 3000 lira gibi fiyat yazmıslar ve midline plus ile uyumludur, tak çalıstır şeklinde diyorlar uygulamaya.

ekstra yapılcak bir sey cıkar mı bilemedim.

 

Geri
Üst Alt