Kavrama sorunu


Abyz0234

Üye
Katılım
4 May 2019
Mesajlar
52
Tepkime puanı
4
Konum
İstanbul
İsim
Ali
Aracım 2019 1.6 tdı golf aracım 2. Viteste çok titreme yapıyor ve vites R konumunda daha çok yapıyor sanki bmyle motor yerinden oynuryormuş gibi servise götürdüm büyük ihtimalle kavramadır dediler aklımda olan ise servistedirlerine sordum garanti kapsarmı die dediler tam bilmiyoruz bakmamız lazım die aracımın garantiside devam ediyor acana sorun tam olarak nedir bilen varmı bide garanti kapsarmı kapsarsada sadece işcilik ücretimi alırlar 4 gün sonraya randevu aldımda 

 
Çok özür dileyerek şunu söylemek istiyorum.

Yazdıklarınızın büyük kısmını anlamakta zorlandım !

Düşüncelerinizi yazı ile anlatırken; virgül nokta vb noktalama işaretleri kullanımına dikkat ederseniz, okuyup yardım etmek isteyenlere kolaylık sağlamış olursunuz.

Belki de vaktiniz yoktu, aceleniz vardı bilemiyorum...

 
Ne olursa olsun aracınız halen garanti kapsamında, kavrama veya başka bir sebeple de arıza olsa garanti kapsamında onarılmalıdır. Yetkili servis müdahalesi olacağı için endişeleneceğiniz bir durum olduğunu düşünmüyorum. Sonuçları yine bizimle paylaşmanızı rica ederiz. Mutlu haftasonları...

 
@Kysr038 kusura bakmayın biraz panik yaptım ve  acelem vardı.Hızlı yazdığım içinde birkaç tane  kelimledede yanlışlık var. 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Abyz0234 Arkadasimiz sizi uyarmakta hakli (genelde bu sekilde veya büyük harfle yazanlar uyarilir), noktalama isaretlerine dikkat edin ki okurken zorlanmayalim.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kavramada sorun var gibi duruyor. Garantisi var aracınızın servis gerekli işlemleri yapar kafanızda soru işareti olmasın. İyi forumlar hoşgeldiniz.

 
Garantideyse tek bir kuruş ücret talep edemezler. Buna işçilik de dahil. Benim aracımda dsg komple değişti garanti kapsamında. Ve belirttiğiniz R’ye alınca sarsıntı problemim de vardı. 

 
@Seastar76 hocam araçta aşırı derecede titreme olunca,kullanmaya bile korktum o yüzden biraz telaş ile yazdım kusura bakmayın.Yoksa tabikide unutmazdım selam vermeyi tekrardan kusura bakmayın özür dilerim.Bu sayfayıda geçen sene öğrendim öyle birkaç sohbette bilgim olduğu konuları konuştum,birkaç tane benim sorum vardı.Sağolsun baya yardım gördüm.Selam vermeyi unuttum doğru ama bence noktalama işareti içinde bu kadar laf yiyeceğim aklıma gelmezdi.Neyse bu konuyu bence uzatmayalım tekradan kusura bakmayın.

 
Merhaba, @Abyz0234

Eğer İstanbul’da ikamet ediyorsanız doğuş oto kartal’a gitmenizi öneririm.

 

Geri
Üst Alt