Teknolojiye ilgisi olanlar içeri :)


@reaper0690 

doldurdum ama akilli telefonum haric  evde akilli bir tek ben varim :)

kimde birbirine entegre akilli ev aleti var merak ettim, ben mi acaba cagdisi kaldim?

 
@krym Ses sistemi, aydinlatma ve priz gibi seyleri ben akilli sisteme gecirdim.  Amazon echo ve smart life uzerinden kontrolunu sagliyorum. Belli basli  kosul icin otomasyona baglamak veya uzaktan kontrol etmek fena degil. Gelecegimizde butun cihazlar neredeyse internete bagli olacak. Guvenlik cogu kullanicinin umrunda degil fakat bence kaygi verici. Mesela amazon ve  Smart life da cihazinizi uzaktan cloud tabanli bi yapi ile kontrol ediyorsunuz. Bir seye izin verirken cogu sozlesmeyi okumadan kabul edip onayliyoruz. Hocamizin konusuda guvenlik vb. uzerine, bakalim. Ben anketi doldurup gonderdim.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@reaper0690 Doldurdum.

kimde birbirine entegre akilli ev aleti var merak ettim, ben mi acaba cagdisi kaldim?
Hakan hocam çok akıllımı değilmi bilmem ancak
3 tane TV, Sinema sistemi, 2 bilgisayar, akıllı telefonla, NAS server, Ağ medya oynatıcı, Kombi Fırın vs vs hepsi ağdan birbirine bağlı ve dünyanın her yerinden erişimim var.

 
@ogzogz fiziksel olarak olmasada zihinsel olarak yönetiliyoruz aslında 😊 korku en büyük silahtır

 
@krym Kolaylık sağlıyor.

 
konusu nedir tezin? yanıtların dağılımı  karşılaştığın kitlenin özelliklerine ihtiyacın olmadığından daha genel bir konu üzerine sanırım(ya da eğitim seviyesi)? Bu durumda amaçladığın hedef kitle sorunu yanıtlamazsa doğru hipotezi kuramayabilirsin? 

 
İslem tamam

Baklavanı yerim


 

Katıldım ben de , kolay gelsin

 

Geri
Üst Alt