HANGİ ANTİFİRİZ KULLANMALIYIZ ?


cagan91

Üye
Katılım
20 Ocak 2020
Mesajlar
297
Tepkime puanı
130
Konum
Zonguldak
İsim
Çağan
Merhaba,

Bu konu hakkında çok yazıldı çizildi ve birçok konu var ancak vw için hangi marka model kullanıyorsunuz? Tavsiyeniz nedir ?

 
Amaç antifirizi tamamen değiştirmekse serviste değiştirin. araç modeline göre indirim uygularlar. Ayrıca  12 mi olacak 13 mü olacak derdi de kalmaz. Servis müdahale edince herhangi bir devirdaim sorunu ortaya çıkarsa da talebinizi belirtirsiniz. 

Mevcut antifirize ekleme yapmak için sadece saf su  ekleyiniz. Başka bir antifiriz eklemenizi tavsiye etmem. Nedeni ise içerisindeki eski ürün ile yeni ürün etkileşime girebilir ve olumsuz sonuçlara sebep olabilir.

Eğer ki çok kafanız karışmışsa serviste indirimsiz tahmini olarak ortalama 300 lira tutar. 

Dışarıda değiştirecekseniz de servisten aracına uygun antifiriz ne ise onu alın. Daha sonra dışarıda değiştirin ya da kendi beceriniz varsa kendiniz. 

 
@ogzogz yorumunuz için teşekkür ederim. aracı ikinci el aldığım için daha önce ne kullanılmış ve ne kadar kullanılmış bilmiyorum.

 
@cagan91 tekrar belirteyim. Eksilme varsa sadece saf su. Donma derecesini merak ediyorsanız sanayide ölçüm yaparlar. Tamamen değiştirmek isterseniz de servise telefon açın yedek parçadan hangisi sizin araca uyar ve ellerinde mevcut mu , fiyat ne kadar diye sorarsanız cevap verirler.

 

Geri
Üst Alt