Golf 7 Multimedya Önerisi


Pgs85

Üye
Katılım
12 Kas 2020
Mesajlar
37
Tepkime puanı
5
İsim
Pgs
Arkadaşlar merhaba. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. 2013 comfortline aracıma kamera taktırmak istiyorum. Bildiğiniz gibi bunun içinde 5 inch lik ekranı değiştirmem gerekiyor. Bunun için önerileriniz nelerdir? Klasik rcd 330 mu yoksa navımex, avgo, necvox, zenec gibi multimedya cihazlarını mı önerirsiniz. Bu cihazlar araçlarımız tam uyumlu mu? Araç ayar menüleri ve arıza bildirim seçenekleri ekranda çıkıyor mu? Radyo ve Bluetooth gibi konularda sıkıntı yaşanıyor mu? Mesela resimdeki car play olmayan rcd 330 kullanan var mı? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.

_20201209_162553.JPG

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@Pgs85 Merhaba, bu konuda forumda çok fazla bilgi var, aratip okudunuz mu konuları?

 
@Pgs85 Merhaba, bu konuda forumda çok fazla bilgi var, aratip okudunuz mu konuları?
@CemKCem hocama katılıyorum öncelikle forumu okursanız baya bilgi sahibi olursunuz.

Para önemli değilse tabi ki Discover Pro 9.2 ancak çok yüksek maliyet nedeni ile ben RCD330 tavsiye ederim ancak oda kendi içinde değişkenlik gösteriyor koduna ve verisyonuna göre. 

Bu konu içinde geri doğru giderseniz RCD330 un versiyonlarını ve neden Android almamanız gerektiğini görebilirsiniz. Bende Ankara'da yaşıyorum özelden yazarsanız deneyimlerimi size aktarıp yardımcı olurum. 



Android deneyimi 



RCD 330 Versiyon Bilgileri




 
Zülal beye danışsanız bu konuda iyi olacak,bu işin uzmanı kendisi,benim araca taktı rcd 330 çok memnunum

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar geri görüş kamerası için özellikle istiyorum. Ya da multimedya ekran yerine kaliteli bir dikiz aynası geri görüş kamerası alsam kullanışlı olur mu? Çakmaklık girişinden değil de dikiz aynası tavan lambasından hat çekilip kablolar gizlenerek kurulum yapılabiliyor sanırım... Aranızda dikiz aynası geri görüş kamerası kullananlar var mı? 

 
@Mehmet21 Merhaba hocam topidoda ünite var mıydı sizin? Torpidoya ünite eklediyseniz fotoğraf atabilir misiniz? 

 

Torpidoda küçük bir işlem yapıldı tam olması gereken yerlerden küçük kesiklerle yer açtık ama  yerine oturdu hal böyle olunca  yenisini almaya gerek duymadım  en kısa sürede resim atarım 

 

Geri
Üst Alt