Golf 7 merkezi kilitleme ile ilgili


Sinan_16

Yeni Üye
Katılım
20 May 2020
Mesajlar
11
Tepkime puanı
2
İsim
Sinan
Herkese iyi geceler,

2 gün öncesinde aracımı sanayi işi yıkamaya verdim. Şu an merkezi kilitle ilgili sorunlar yaşıyorum. Aracın solda bulunan kapı açma kapama düğmesindeki kilit tuşuna bir sefer bastığımda kendiliğinden sürekli kilitleme yapıyor ve sesi geliyor aynı şekilde turuncu ışıkta yanmıyor. Araç mesela hiç dokunmasanız bile 15 km hızdan sonra tak tak sürekli ses geliyor. Tahminimce araç yıkama sırasında kapı aralarına tazik vururken su kaçırmış olabilirler. Bu sorunu daha önce yaşayanlar var mı? Yazılımsal bir çözüm bulabilir miyim yoksa parça değişikliğimi gereklidir. İlgilenen herkese teşekkürler şimdiden.

 
Herkese iyi geceler,

2 gün öncesinde aracımı sanayi işi yıkamaya verdim. Şu an merkezi kilitle ilgili sorunlar yaşıyorum. Aracın solda bulunan kapı açma kapama düğmesindeki kilit tuşuna bir sefer bastığımda kendiliğinden sürekli kilitleme yapıyor ve sesi geliyor aynı şekilde turuncu ışıkta yanmıyor. Araç mesela hiç dokunmasanız bile 15 km hızdan sonra tak tak sürekli ses geliyor. Tahminimce araç yıkama sırasında kapı aralarına tazik vururken su kaçırmış olabilirler. Bu sorunu daha önce yaşayanlar var mı? Yazılımsal bir çözüm bulabilir miyim yoksa parça değişikliğimi gereklidir. İlgilenen herkese teşekkürler şimdiden.
Merhaba iyi akşamlar aynısı bende oldu şuan nasıl çözdünüz acaba teşekkürler
 
Upvote 0
Merhaba iyi akşamlar aynısı bende oldu şuan nasıl çözdünüz acaba teşekkürler
Hocam sigorta kutusuna bir bakın, sizinde yıkama esnasında mı oldu? 40 ( yanlış hatırlamıyorsam) numaralı yeşil sigorta ya bir bakın yanlış yere takılmış veya atmış olabilir
 
Upvote 0
Ben yıkamadımda yağmur yağdı çok bilmiyorum anlamadım kaput altındaki sigorta kutusumu yoksa direksiyonun altındakimi
 
Upvote 0
Arkadaşlar merhaba. Konuyu hortlatıyorum biraz ama ☺️ Şu an aynı sorun bende de var. Nasıl çözüme ulaştınız acaba? Kimse de cevap yazmamış, havada kalmış biraz konu.
 
Upvote 0

Geri
Üst Alt