soğuk pres yaptıranlar yorum yapabilir mi


Batuhan5353

Yeni Üye
Katılım
28 May 2020
Mesajlar
15
Tepkime puanı
1
İsim
Batuhan
aracıma 18 veya 17 jant koyup soğuk pres yaptırmayı düsünüyorumda konfor cok gider mi

 
Tamam vurmayın öldü adam [emoji23]


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

 
Hocam yay takmanızı önerirdim eibach ya da vogtland yay, pressle aracınız seker ve yüksek hızlarda girebileceğiniz bir çukur vs olursa istenmeyen sonuçlara yol açabilir press.

Güvenli sürüşler dilerim.

 
Kendi aracım 2-3 cm presliydi. Tüm amortisör ve yayları komple yetkili servisde yenilettim. Benim için konfor daha önemli 🤭

 
spor yay şayet normal amötisörler ile takıldığı sürece araç ufak bir eğilimde bile zıp zıp sekiyor spor amörtisör ile kullanıldığında konfor ve görüntü mükemmel
Ben tüm aldığım şahsi araçlarıma namiştayn pres yapmışımdır normal amartisörler ile kullandığım halde spor amörtisör gibi sekme çok nadir.

 
neden böyle bir işe girişilir yemin ederim anlamış değilim.arkadaşlar hayatta herşey görüntüden ibaretmidir? yazık gerçektende yazık,15'' janttan 18-19 jantlara geçenleri ve pres yaptırmayı söyleyenleri görünce içim gidiyor.
arac konusunda herşeyin bir teknik hesabı vardır ve her parça o hesaba göre seçilir yapılır araca takılır.
yemin ederim bizim memlekette ne kadar diplomasız mühendis var şaşıyorum. 
geçen gün sanayide amortisörcüye daha öncesinden basılmış bir bmw 4.20D ile bir genc geldi yana yana daha aşğıya basın demezmi?duyunca bir güzelim arabaya baktım birde galerici bozması zırtapoza baktım ve hayat ''sen hiç adil değilsin''dedim.

bu arabayı spor yapmayı kim icad etmişse hayatının yanlışını yapmıştır bana göre.çünkü arkasından gelenler hiçbirşeyi usulüne göre yapmayan sadece olaya görünüş babından bakanlardan kaynıyor.
yayı pres yapar yada spor yay koyar, ama amortisör aynıdır.jant değişir çap büyür ya yay değişir amortisör aynı kalır, yada amortisör değişir yaylar aynı kalır.nereden bakarsan bak tutarsızlık.yapmayın kardeşim gerçektende yapmayın.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende 4cm preslenmiş orjinal yay var. İsterseniz uygun fiyata verebilirim. 

 
@Batuhan5353  orjinal yayına press yaptırmak ile konfor gitmez 3cm her yay için orjinal amortisör, 3cm üstü spor amartisör şart... press yapacaksan   namiştain da erdem , diğeride oradan ayrılan şakir, orjinal eibach bulursan al sponsorumuzda varmı bilmiyorum ara sor, yeni trend başka aracın yayını takmak onuda düşünbilirsin... 

aracıma 18 veya 17 jant koyup soğuk pres yaptırmayı düsünüyorumda konfor cok gider mi

 
Konu ile alakalı olmayabilir ama VW orjinal spor yayların markası var mı ? Dizel 1.6lar için önerebileceğiniz yay var mıdır?

@Batuhan5353 Bu arada dostum aracına göre eibach yay veya servisten spor yay sorabilirsin

 

@emre85 kardeşim yayınızı neden çıkardığınızı sorabilirmiyim? araca başka yaymı taktınız?yada memnunmu kalmadınız? bunları paylaşırsanız en azından satmış olduğun yayı alacak olan arkadaşlada aranızda sorun yaşanmamış olur.alanda satanda ona göre içi rahat olur.ama diğer türlü ticari bakmak burası için doğru yer değil.

 

Geri
Üst Alt