GOLF 7 R Arka Tampon ( YARDIM )


Furkan96

Üye
Katılım
13 May 2019
Mesajlar
207
Tepkime puanı
56
Konum
Diyarbakır
İsim
Furkan
Dostlar herkese iyi forumlar. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım olacak.🙂

2015 Comfortline aracima fotoğraflarda görülen difuzorden yapmak istiyorum. Araştırdıgim kadarıyla bu Difuzorden takmak için R Line Arka Tampon gerekiyormuş. Sizlerden ricam fotoğraflardaki gibi  R Line tamponu , difuzorü ve egzoz uçlarını nerden bulabilirim ? Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim . 🙂
14089538.jpg

-1839923888.jpg

 
7.5 tampon alırsanız ve difüzör işiniz çözülür bildiğim kadarıyla 7.5 tamponları tek tip ve 7 lere uymakta

 
@Furkan96 Aynı dertten ben de muzdaribim ama maalesef ki 7 lerde böyle bir difüzör yok. Ya 7,5 arka tampon+difüzör ya da R komple set almak gerekiyor. 

 
Rs tuning Gökhan Karaveli ile iletişime geçin yardımcı olacaktır uğraşmayım herşeyi kendisi halletsin diyorsanız İstanbul da by__akıllı ya gidin ama orası biraz tuzlu olabilir

 
Sponsorumuz @SEMTuning  ile iletişime geçebilirsiniz, her türlü satış öncesi/sonrası desteği vereceklerdir. 7.5 difüzörleri 7’ye uymuyor, 7.5 çıkma tampon vs bulursanız o zaman istediğiniz görüntüyü elde edebilirsiniz.




 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Dostlar hepinizin tavsiyesini dikkate alacağım.  Hepinize ayri ayrı teşekkür ederim. 🙂

 

@Furkan96 Kaç mm bilmiyorum fakat R egzos uçları olarak geçiyor, uçları hafif kesik gibi. Yani normal bir sağ-sol çift çıkışta aynı görüntü yakalanmayabilir. Paylaştığınız görseldekiler replika egzos uçları. 

Orjinal egzos uçları çok hafif biraz daha küçük gibi:

 image.png

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt