Araç tavsiyesi


Rx7

Üye
Katılım
16 Mar 2020
Mesajlar
260
Tepkime puanı
157
Konum
İstanbul
İsim
Yasin
Selamün aleyküm. Herkese hayırlı günler.
Bir abim eşine doğum günü armağını için hatchback otomatik bir araç bakıyor.
bütçe 150-160k. Benzin dizel farketmiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum :)  

 
Bence yeni Corsa ve Clio'lar için bayilerden sıfır araç sormakta fayda var. Hatta yeni Peugeot 208 ne zaman gelecekmiş onu öğrenip ona göre de bir plan yapılabilir.

 
@krym hiç farketmiyor hocam. Sıfır denk getirebilirsek bütçe birsz daha artar. 

@AhmetCakmak doğru diyorsun abi. Bi araştırayım bayileride. 

 
@Rx7 b segment sifir km önümüzdeki ay bayilerde yeterince olur, ben sahsen yeni opel corsayi cok begeniyorum, kullananlarda genellikle kadinlar oluyor gördügüm kadariyla ama 200 bin lira cok pahali, belki önümzdeki ay biraz düser

 
@krym yeni corsaları bende çok beğeniyorum ama dediğiniz gibi 200k çok para. Yarın clio ve i20 için bayileri bi arayacağım. 

 
Sıfır liste fiyatından yüksek fiyatlar. Bayi bile karaborsacılık yapıyor. 

 
@Rx7 suzuki güzel ama 2.eli sorunlu, clio  touch 195 bin lira cok pahali bence

Ben arabami sattim beklemeye basladim, bence hem galericilerin stok eritememesi, hem faizlerin yükselmesi ve son olarakta ekimden itibaren cok sayida arac gelmesi piyasanin köpügünü almaya basladi, tabiki  YTD.

 
@AhmetCakmak @krym  reno asallarda bu aracı bulduk abi.  Değer mi sizce? 
 

ASAL YETKİLİ BAYİDEN 2020 RENAULT CLİO HB 1.0 TCE TOUCH HATASIZ

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-asal-yetkili-bayiden-2020-renault-clio-hb-1.0-tce-touch-hatasiz-872359132/detay
Bence biraz daha araştırmak lazım. Bu karaborsacı bayiler sıfır araçları 2.el diye satarken buna göz yuman sözde otomobil federasyonları umarım bir gün iş yapamaz hale gelirler. Liste fiyatından yukarıya satmak dolandırıcılık değil de nedir??

 
@AhmetCakmak çok halısın abi. Sıfır dan vazgeçtik. 
2010 model üstü piyasa fiyatında eli ayağı düzgün araç bakıyoruz. 

 
şu an yine stok peşinde galeriler,çalışan arkadaşlarımdan biliyorum martta başlayan gibi ikinci bir artış dalgası geliyor


...

 

@AhmetCakmak çok halısın abi. Sıfır dan vazgeçtik. 
2010 model üstü piyasa fiyatında eli ayağı düzgün araç bakıyoruz. 
Hocam şirket aracı olarak yeni clio kullanıyorum arabayı sıfır olarak yerınden ben teslım  aldım ılk hata gerı vıtese takıncaa tak tuk  sesler  gelde sırkete donerken on ıkı kapıdanda cızırtı seslerı derken arabadan dakıkasında sogudum o para asla  verılmez.  Golf 7 aracımı 1 ay  once sattım bende sunu soyleyeyım fırmadakı kullandıgım  bır cok arac  fransız dı peugeot ve reno kesınlıkle tavsıyem alman olan herhangı bıseyı alında modelı dusuk  olsun :) 

 

Geri
Üst Alt