Sıfır Araç Teklifi Alanlar


erkan163

Üye
Katılım
7 May 2016
Mesajlar
341
Tepkime puanı
265
Konum
izmir
İsim
erkan A
Merhabalar, forumda en çok açılan konulardan biri "aracım ne kadar eder" ve sifirdan pahalı ikinci el araç ilanları. Bu sebeple fiyat tespiti yapmak için sıfır araç tekliflerimizi buradan paylaşsak hem bayiide bulunan araçları takip etmiş hemde fiyatlardan haberdar olmuş oluruz.

İlk taşı ben atayım

Vosmer- A3 Sedan  Dynamic + Prestige paket = 357 bin TL (20/11/2020)

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

@krym Hocam plus paketli Seat Ateca için dün fiyat almış mıydınız? Ben en son 1-2 ay önce bayilere ilk geldiğinde arayıp sormuştum, 370 bin tl küsür fiyatı vardı. 

Bu arada başka forumdan alıntı teklif paylaşayım. Yeni Çıkan Capture için bugün verilen fiyat. Araç en full paket, liste fiyatı 330 bin tl ama opsiyonlarla bu fiyata veriliyor.

image.png

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@AhmetCakmak hocam 355 bin lira dediler ama icerigini bilmiyorum, camtavan var mi yok mu sormadim, standart zannediyordum camtavani fr pakette, opsiyonmus sanirim, bir sormak lazim ama suanda en iyi alternatif tartismasiz ateca, 2021 mk8'i bekliyorum, fiyata göre ateca alabilirim, yeni yila 1.5 ay kalmisken 2020 model araba almak istemedim

tek sorun bu al-satcilar bu fiyatlari görürse talan ederler diye korkuyorum, ama  bayilerde araba var, cok kararsizim

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bayiyle gerekli görüşme yaptım, a3 dinamikmiş dizaynlar daha pahalı. 

q2 tdı dsg 404 bin, tiguan 385 bin sunrooflu.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@krym Tiguan fiyatı çok iyi 11/11 haftası 385e almıştı bir tanıdığımız şimdi cam tavanlısı 380 olmuş. 

2021e kadar satılmazsa bu araçlar daha da düşecek sanırım. 

 
2 Kasım da Yeni 4 serisi araç içimi fiyat teklifi aldım.

Edition M Sport paket olarak, (otomatik bagaj, ön koltuk ısıtma, sürüş park asistanları, harman kardon, hayalet, carplay) başlıca özellikler standart olarak geliyor.

Aracın renk kombinasyonu: 

dış renk: Metalik Mavi / Tanzanite
İç renk: Vernasca Koyu Kırmızı Deri

edition msporta ekstra olarak araçta;

Jant:19" Çift Kol Stil 793 Individual/Ka

adaptif m süspansiyon

BMW LaserLight bulunuyor.

fiyat olarak,927 bin TL bana verilen teklif fakat dolar 8.3 civarlarındaydı teklif verilirken 2-3 hafta içinde net fiyatı haberdar ederim :)

6F655431-C351-4603-A91C-EAFA126A28B1.jpeg

 
@erkan163 tiguan life paket cok kötü, canli gördüm görmez olaydim, ben seat'i hic sevmem ama ateca süper olmus, life paketin farlari cok cirkin, jantlari facia, icinde hicbirsey yok, bosline, koltuklar rahat ama cirkin, seat fr koltuklar direksiyon, farlar süper, tiguan atecanin yaninda cok sönük kaliyor

simdi aynisini mk8 icin düsünüyorum, life paket alinmaz büyük ihtimalle, style göze hos gelir ama bütceye kötü gelir

VW  paketler arasindaki farki cok acmis, aradaki fiyatida yüksek tutmus

skodanin fiyatlar sacma, karoq icin 400 bin dedi, tamam detay verme dedim :) sen skodasin yaaa, kendine gel

son olarak ateca suanda benim gözümde tiguandan-c5den yeni 3008'den karooqdan, kugadan vs en önde (kendim bile bu yazdiklarima inanamiyorum)

 
@krym Katılıyorum ateca FR paketli araç inceledim. Hani detay olarak şunu söyleyebilirim. Araçta ayna altı ışıklandırma BMW M paket ışıklandırması gibi çizgili şekilde yere vuruyor. Çok özenilmiş...

 
@krym  @AhmetCakmak Ateca için çarşamba günü (18.11.2020) plus paket (cam tavan, ön park sensörü, otomatik park, koltuk ve direksiyon ısıtma, deri kapı içleri vs.)  beyaz FR için  389.000 TL fiyat verdiler. Avek istanbul. 

Araç çok güzel olmuş, tiguanda opsiyon olan bi çok şeyin standart olması daha da cazip kılıyor. (çarpışma önleyici front asist gibi) tek handikap renk seçeneği pek yok, bolca beyaz getirmişler. Ben rodyum gri FR için tüm Türkiye'deki seat bayilerine ismimi bıraktım, dönüş yapan bir tek avek oldu o da beyaz için. 

@farukal Hocam tek beğenmediğim kısmı siz beğenmişsiniz, zevkler ve renkler :)  Alacak olursam ilk işim mümkünse o ayna altı OLA yazısını sildirmek olacak.  

 
@Holigan Plus paket bayagi doluymus, bana bu paketten sadece ön park sensörü lazim, illede bir yerde sacmalayacaklar, arka park sensörü var ama ön yok, ön park sensörü acaba sonradan takilir mi merak ettim

355 bin liralik  fr + ön park sensörü bana yeter, rengide illede gri olacak, 2 ay sabredip 2021 model almayi planliyorum (mk8'in durumuna göre. simdilik 2. alternatifim), fiyatlarin yatay seyredecegini, otomobile talebin cok ciddi oranda düsecegini öngörüyorum bu  yüzden 2021 modelini alirim insallah, fiyat yükselme riskini almaya deger bence 1 yil yeni model icin

 
2020 makyajlı polo aralık teslim 1.0 tsi comfortline DSG 210bin + - eurodaki oynama denildi.

 
@krym Hocam golfü sattınız sanırım. Piyasayı takip etmek amacıyla sorayım  ne kadara sattınız?

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

@Akif Nalca merhaba 261 bin lira, 280 binden ilana girdim ( en ucuz benimkiydi) 2 hafta boyunca fiyat indirdim, ne mesaj ne arayan, sonunda ankaradan birtane al-satci geldi aldi, en son 265 bine düsmeme ragmen 1 hafta boyunca kimse ne aradi ne mesaj gönderdi, highline olani 280 bin liraya satildi buarada

araba: 2019 1.0tsi dsg comfort tungsten-camtavan-sürüs konfor-isik paket 10450 km

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt