2020 Kasım İndirimleri


yunusaktas91

Katılımcı Üye
 
Katılım
23 Eyl 2019
Mesajlar
1,044
Tepkime puanı
1,256
Konum
Gaziantep
İsim
Yunus
Araç
1.4 TSI 150 HP
Selamlar herkese. Malum 1 aydır televizyonlarda, telefondaki her uygulamada, otobüste, billboardlarda, her yerde Kasım ayına özel indirim reklamlarından başımız şişti. Açıkçası ben bu kadar kampanya duyurusuna maruz kalmaktan yoruldum. :)  Tabi bir yandan da bakmadan edemiyoruz. Çoğu zaman indirim adı altında şişirilmiş fiyatların normal seviyeye çekildiğini de görüyoruz, arasıra gerçek indirimleri yakaladığımız da oluyor.

Araçlarla ilgili, fiyatını bildiğimiz ve takip ettiğimiz, gerçekten indirime girmiş ürünleri bu başlık altında paylaşarak fırsatlardan birbirimizi faydalandırabiliriz diye düşünüyorum. Link ve site ismi paylaşmanın bir mahzuru varsa yöneticiler bilgilendirsinler lütfen.

Benim denk geldiğim ürün Sahler 4.5D Havuzlu Paspas. 219 TL’den 169 TL’ye düşmüş. Bu ürüne zam gelmeden önce ben 179 TL’ye almıştım.

https://ty.gl/ltxw3zoz 

 
@yunusaktas91 İndirimler bize kalmıyor ki kısa sürede bitiyor. Deli gibi alışveriş çılgınlığı var  :|
İki sene önce ben de birçok ürünü takibe alıp satın alabilmek için hazırlanmıştım. İndirim başlar başlamaz sistemler çöküp stoklar birden eriyince kovalamaktan vazgeçtim. Artık şansıma denk gelirse alıp geçiyorum. 

 
@yunusaktas91hocam bende sizinle aynı şekilde düşünüyordum. yani rakamlar şişiriliyor indirim adı altında düşürülüyor gibi.. taa ki sistemin içine girene kadar. 

şu anda reklamı başımızı şişiren  e-ticaret sitelerinde satış yapmaktayım. indirim günlerine katılıp katılmayacağımızla ilgili bildirim yapıyoruz. katılmamız halinde indirim günlerinden minimum 3 hafta gibi bir süre öncesine kadarlık süre inceleniyor. bu süre içinde fiyatta değişiklik yapmış isek önceki fiyatımız baz alınarak indirime katılabiliyoruz yani o şekilde sanal bir indirimin önüne geçilmeye çalışılıyor. bazı firmalar indirim günü geliyor diye 1 ay önceden fiyatı şişirse de elbet bunu yapmayanlar da oluyor ve muadil ürün farklı bir tedarikçiden alınabiliyor. bu fırsatı kullanabilirsiniz fakat kargo süreci malum şartlar sebebiyle uzayacaktır. bunu göz önünde bulundurunuz. 

bende güvenlik amacı ile değilde sevdiğim yollardaki gezintilerimi çekmek üzere geniş açılı araç kamerası aramaktayım tavsiyeniz var mıdır paylaşabileceğiniz benimle?

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
N11'in 11.11 kampanyası gece itibariyle başlıyor. Uyguna denk gelenleri bu konu altında paylaşabiliriz. Almadan önce fiyatları diğer siteler ile kıyaslamakta fayda var.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@SCC Serhat hocam Hero 9 4500 TL'ye düştü. Kupon bulayım derken hemen satıldı 5 tane ürün ve stok bitti. Hayat bize gülmüyür. :)

 
  • Beğen
Tepkiler: SCC

@umutgolf7 Objektif yorumunuz için teşekkürler hocam. Bahsettiğiniz önlemlerin alındığını duymuştum ama aykırı davranan firmalara yaptırım uygulandığını hiç görmedim. Ticaret Bakanlığı da her sene uyarılar yapıyor, göstermelik birkaç ceza kesip geçiyor. Neticede satış sitesi komisyonuna, devlet de vergisine bakıyor. Kargoları zaten Allah’a emanet edip bekliyoruz. Biraz felsefik bir yorum olacak ama kapitalizmin dişlileri arasında sürüklenip gidiyoruz. :)  

Araç içi kamerası hakkında forumda en çok tavsiye edilen iki ürün: Xiaomi 70Mai Pro ve Viofo A129. Geniş açı istediğiniz için Viofo 129’un farklı modellerine bakabilirsiniz. GoPro kullananlar da var aynı amaçlar için. 

 

Geri
Üst Alt